Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Michelle Obama: Bosá s dětmi skákala panáka!

Autor: INT, ap - 
7. listopadu 2010
14:41

Pořádně to rozjela a stala se miláčkem celé Indie. Manželka amerického prezidenta Michelle Obama si divoce zatancovala a zazpívala při návštěvě chudých dětí v indické Mumbaji. A na boso! Střevíce totiž odhodila hned při příchodu, aby si s dětmi mohla zaskákat "panáka"

Michelle Obama přijela podpořit charitativní organizaci, která pomáhá studovat chudým dětem. A svým temperamentem všechny překvapila.

Skákala panáka a divoce tancovala

Ten, kdo čekal od její návštěvy úvodní řeč, byl překvapen. Hned po příchodu totiž zahodila střevíce a začala skákat "panáka," kterého měly děti namalovaného na zemi.

Pak s výkřikem "Miluji tanec" spustila oblíbenou melodii z indického filmu  "Rang de Basanti" a dala se do tance. Zatímco její doprovod nevěřil svým očím, děti se k ní okamžitě přidaly.

Taky jsem byla chudá

Na závěr přece jen první dáma pár slov prohodila. Dětem vzkázala, že taky byla chudá a nikdy si ani nepředstavovala, že by se někdy mohla stát první dámou Spojených států.

Za všechno prý vděčí vzdělání. Děti, které zářily štěstím, vyzvala, aby se nikdy nevzdávaly, i když jim třeba nikdo nebude věřit. Na závěr malé školáky obdarovala sešity, tužkami a dalším školním materiálem.

ladymary ( 8. listopadu 2010 15:54 )

O jakych ustrkach mluvis??? Prijed do USA a uvidis jak to zde chodi, kdyz ma clovek vuili a pili tak na barve pleti nezalezi, moznosti ma nekonecne!

ladymary ( 8. listopadu 2010 15:52 )

Videla jsem to na CNN a kazdy z toho byl dost rozpacity, takhle se nechova prvni dama USA. Jinak Michelle opravdu nikdy vyslovene chuda nebyla, jeji maminka pracovala v bance jako sekretarka, je pravda, ze vyrostla v malych pomerech, ale v chudobe opravdu ne!

pensilvania ( 7. listopadu 2010 17:03 )

ty máš argumenty hodné tvého iq...

limak007 ( 7. listopadu 2010 15:51 )

Komu tykáš, čůzo? Husy jsme spolu nepásli! Takovéhle články jsou přímo pro vás vymytáky. IQ tykve co? Běž si zaskákat panáka s cikánama. Tim jim pomůžeš.

gabriela29 ( 7. listopadu 2010 15:32 )

A abych nezapomněla co jsi udělal ty chytráku...adoptoval sis aspoň nějaké??

Zobrazit celou diskusi