Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vydělávejte více, starejte se méně

www.internet123.cz
www.internet123.cz  (Autor: www.internet123.cz)
23. května 2011
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Podnikáte a chcete vydělávat více? Pořiďte si cenově dostupný web, který vám přivede více zákazníků, a to bez starostí.

Více peněž a méně starostí je snem snad každého člověka. Tento sen se teď může stát realitou pro všechny podnikatele a živnostníky.  Na českém trhu je totiž k dispozici služba Internet123, díky níž můžete získat rychle a levně kvalitní a profesionální webové stránky, které vám přivedou řadu nových zákazníků. Pozitivní zkušenost s touto službou má například osobní trenérka Michaela Šrotířová, podívejte se na video.

Služba Internet123 zahrnuje komplexní SEO, tedy: poradenství, tvorbu, správu a optimalizaci webových stránek. Samozřejmostí jsou srozumitelné měsíční statistiky návštěvnosti, které lze volitelně doplnit o měření příchozích telefonních hovorů. Weby od služby Internet123 dosahují třikrát vyšší návštěvnosti v porovnání s průměrnou webovou stránkou. Stránky jsou vytvářeny na základě empiricky ověřených designů, které zajistí zvýšení počtu platících zákazníků na základě návštěvy webové stránky.

www.internet123.cz www.internet123.cz | www.internet123.cz

Tým odborníků pracujících pro Internet123 využívá rozsáhlé zkušenosti z tvorby tisíců webových stránek v rámci celoevropské sítě. Webové stránky jsou pravidelně upravovány tak, aby se objevovaly na předních pozicích vyhledávačů a potenciální zákazníci je tak snadno nalezli. Samozřejmostí je synchronizace pro Google maps.

Internet123 je k dispozici již od 449 Kč měsíčně. V nabídce jsou výhodné balíčky Internet123 Start a Firma. Balíček Start je určen především pro drobné podnikatele, kterým postačí jednoduchá prezentace. Varianta Firma osloví především menší a střední firmy, které potřebují více členěné stránky umožňující propagaci širšího portfolia zboží a služeb.

Službu Internet123 poskytuje společnost Mediatel, která se dlouhodobě zaměřuje na podporu malého a středního podnikání. Mediatel má rozsáhlé zkušenosti s internetovým marketingem a provozuje on-line katalogy ZlatéStránky.cz, TravelGuide.cz nebo Inform.cz. Více informací o službě Internet123 je k dispozici na stránkách www.internet123.cz.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi