Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Téhle kočce musíte říkat: Můj Vůdče

Autor: INT, ap - 
31. března 2011
21:08

Existují čičinky které mají tu smůlu, že vypadají jako nacistický zločinec Adolf Hitler. Jeho pověstný knírek pod nosem, legračně ulíznutou patku "vlasů" a dokonce i ďábelský svit v očích.

Skvrny na některých kočičkách se zkrátka vyřádily. Jejich abnormální zjev však jejich majitelům nevadí. "Jsou to pořád naši miláčkové," tvrdí jejich majitelé a nedají na ně dopustit. Dokonce jim založily vlastní stránky. A vzhledem k pověstné panovačnosti některých kočičích jedinců je možné, že si občas s pohledem na jejich nevrlé chování s povzdechem řeknou: "Jistě, Můj Vůdče."

olesja ( 1. dubna 2011 11:59 )

ale myslím si, že tu kočku autor článku uráží. Ještě,že nečte Blesk!!!!

kockamnau ( 1. dubna 2011 10:37 )

lotrů jako Adolf je mraky,nemusí být jen vůdci a po smrti,vyžírků a padouchů je plný parlament a nikdo kvůli tomu nechodí fotit srocené stádo dobytka,to by mělo být na první stránce novin,každý den...přežvykují,tráví,vylučují

levcik ( 1. dubna 2011 08:34 )

jestli ne, tak doporučuju autorovi pobýt nějaký čas (stačí chvilka) ve společnosti nějaké kočky a pozná, že na obr. č. 3 nevypadají oči kočky šíleně, ale že takhle přivřené je má každá číča, když je spokojená a vrní! Jinak ten knírek mi připadá dost neumětelsky přimalovanej..

zaviracispendlik ( 1. dubna 2011 08:24 )

v tom případě bych mu na hlavu dávala buřinku

bara ( 1. dubna 2011 07:59 )

) a někteří jsou spíše podobní Chaplinovi, s tím knírkem )

Zobrazit celou diskusi