Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující video: Útoky ducha ničí život anglické rodině

Video se připravuje ...
Autor: INT, ap, mivrk - 
28. března 2011
21:00

Z jejich života udělal duch peklo. Vystrašená anglická rodina tvrdí, že v jejich domě řádí poltergeist. A na důkaz pořídila toto video.

Otevírá dveře, přesunuje židle, z ničeho nic zapíná elektrické přístroje. To tvrdí anglická rodina o nechtěném a neviditelném "nezvaném hostu," který se v jejich domě chová jako doma.

Vystrašená Lisa Manning a její děti Ellie (11) a Jaydon (6) jsou vystrašeni k smrti. Podivné věci, které se v jejich domově dějí a které s ohromením sledují britská media, vyvrcholil tento víkend.

Jak tvrdí, museli utéct z vlastního domu okny poté, co je duch zamknul v obývacím pokoji. Lisa žije s přítelem Anthonym, ale i tak má velký strach. "Náš život proměnil v peklo," tvrdí žena, která si na pomoc dokonce povolala kněze.

"Dal nám malé křížky, které nosíme pořád u sebe," říká vystrašená žena s tím, že jí kněz ale doporučil změnit bydliště. Vysvětil dům, ale doporučil nám, abychom se vystěhovali. V tomto úmyslu ji podporuje i místní samospráva.

vetmar ( 29. března 2011 14:17 )

gogo ( 29. března 2011 14:00 )

kdybych (ale jen jednou v životě) nezažil osobně něco podobného. Ale žádného kněze jsem nevolal ani do žádného Blesku jsem to nepsal. Úkaz zcela odporoval fyzikálním zákonům a vícekráte se neopakoval. Byl jsem zcela střízliv a „při smyslech“. Věřím, že mé informaci se jen zasmějete, ale mohu Vás ujistit, že být v té chvíli místo mě, určitě by jste se nesmáli. Jsem materialista, ateista, ale musím připustit, že je řada věcí "mezi nebem a zemí" o kterých zatím nic nevíme...

marmat ( 29. března 2011 11:47 )

Vetmare - jakoby jsi se cítil nějak ZAMINDRÁKOVANÝ - Ale kdopak má takového Krejčíře, Pitru, Kajínka a Vondru ??? Předsi vůbec za nikým NEKULHÁME...

vetmar ( 29. března 2011 10:45 )

Co ta VB.všechno nemá.Když tady něco čtu, tak je to samá VB.nebo USA od neuvěřitelných nemocí,porodů.záhad.

peregrina ( 28. března 2011 23:18 )

to je zase blbost..to neměli brkopišci z Blesku Plesku o čem psát? na Youtube je snad sto tisíc takovýhle videí o řádění poltergeista - mohli si tam vybrat i lepší, které je uvěřitelnější, než odsunutí plastového křesílka a otevření skříně..... Příště dopouručuji tomu "pozorovateli" z Plesku, co má na starosti šťourání se na Trubce a hledání senza videí, ke kterým lze připsat článek který nemá hlavu ani patu, aby si tam vyhledal lepší a důvěryhodnější videa, u kterých člověka i zamrazí. Tohle jen vyvolá úsměv a otázku - proč ten Blesk ještě čtu?

Zobrazit celou diskusi