Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Prokletý Holanďan: Má erekci 12 hodin denně, ale sex je o ničem

Ani nepřetržitá erekce, nemusí být žádná výhra
Ani nepřetržitá erekce, nemusí být žádná výhra  (Autor: čtk)
Autor: ap - 
28. února 2011
11:01

"Lidé se tomu smějí, ale je to skutečně problém," uvádí zoufalý Holanďan (37). Jeho problém spočívá v erekci, která trvá 12-14 hodin. Každý den. Poruchou trpí už dva roky. Podle něho se jedná o noční můru.

Muž (37) z holandského Haarlemu, který nechce, aby jeho totožnost vyšla najevo a používá pseudonym Bas Dorst, je nezaměstnaný už několik mesiacov. Bývalý pokrývač trpí vzácnou chorobou., která způsobuje nekontrolovatelnou erekci. Tu může dostat kdykoliv a trvá 12-14 hodin. Nepřetržitě a každý den.

Sex nestojí za nic

Podle lékařů se jedná o tzv. priapizmus. Nemoc, při níž se pohlavní orgány dlouhodobě vzruší i bez fyzické, či psychické stimulace.

"Lidé se tomu smějí, ale je to skutečný problém," citovaly muže holandské noviny Haarlems Dagblad. Ten odmítl prozradit svoji pravou identitu kvůli nepříjemnostem, které by mohl způsobit sobě a svojí rodině. Ani jeho přítelkyně nechce, aby se o tom v okolí vědělo.

Veškeré pokusy o léčbu, byli prozatím neúspěšné. Podle muže nemá nemoc příznivý vliv ani na jeho rodinný život. Nemůže si najít zaměstnání a při sexu neprožívá žádnou slast.

Zobrazit celou diskusi