Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ind má 39 manželek, 94 dětí, 33 vnoučat a 14 snach

Autor: INT, vk, mivrk - 
21. února 2011
09:17

Někdo má doma jednu manželku a bohatě mu to stačí. Ne však Ind Ziona Chana (67). Ten má žen hned 39 a pyšní se tím, že je hlavou největší rodiny světa! S manželkami už zplodil 94 dětí a společně všichni žijí v domě, který má 100 pokojů. A jaké je jejich běžné menu k večeři? Třicet kuřat, šedesát kilo brambor a sto kilo rýže...

Na svoji početnou rodinu je Ind patřičně hrdý a prohlašuje, že 181 členů ještě není ani zdaleka konečné číslo. Spočítané to má šikovně, nejmladší ženy soustředí co možná nejblíže ke své ložnici, ty nejstarší »odsunul« do zadních koutů rozlehlého sídla.

„Považuji se za šťastlivce, když mám 39 žen a jsem hlavou rodiny, která je největší na světě,“ říká spokojený Ziona, v jehož rodině platí přísná pravidla, která občas připomínají vojenskou disciplínu. Ženy mají za úkol uklízení, praní a přípravu jídla. Všichni muži z jeho rodiny pro změnu pracují jako truhláři. Nikdo z nich nepobírá dávky! „Nechceme žádnou pomoc od vlády,“ vysvětluje Ind.

Chce další manželky

Chana je navíc hlavou sekty, kterou si sám vytvořil a může si tak podle svých vlastních pravidel vzít tolik žen, kolik jen bude chtít. První ženu si vzal, když mu bylo sedmnáct. V jednom roce se dokonce stačil oženit s deseti ženami a právě teď prý hledá minimálně dvě další. Podle určitého »pořadníku« rovněž sestavil důmyslný systém, aby ženy věděly, jak se mají v jeho ložnici střídat.

Nikdo ze členů rodiny, která žije ve vesnici Baktwang, si však na svoji situaci nestěžuje. Svému domu, který připomíná spíše hotel, říkají Chhuanthar Run, což v překladu znamená Dům nové generace. Je v něm vlastní škola, hřiště, tesařské dílny, vepříny, několik drůběžích farem, u domu pak jsou rýžová pole a obrovská zahrada, kde rodina pěstuje zeleninu a chová hospodářská zvířata.

anka ( 21. února 2011 14:50 )

Indie je velice multikurni spolecnost ...a sama jsem potkala v zivote nekolik Indu, kteri vypadali jako cinani.....a to ze jedi veprove - nejsou ani hindu, ani muslimove.....tak proc ne....

cocococo ( 21. února 2011 10:29 )

Jestli tenhle chlap na ty titulni fotce je Ind,tak ja jsem papez.To je typickej Malasijskej cinan-Chundran,Jeste s tim jmenem ,pomalu cinskym.Pisete Zion Chan,ale asi spravne bude Tzio-Can hovorne Zio-can.Zadna dira se jmenem Baktwang v Indii neexistuje.Je v Malaisiji.A taky uz vidim jak maji Indove ve svejch baracich vepriny.Videl jsem je jenom na Andamanskejch ostrovech mimo Indii,A 30 kurat na papani pro 181 lidi i kdyz odectu 50 deti ktery nemaji narok tak to je hodne velka bida i na Asii.Nemate o cem psat? Tak krmite lidi blbinama.Venujte se vice politikum.Jak kradou se svymi kamaradicky.Copak ten Drabek? To je taky sycak.Vsichni pochazi z jedny lihne.Byvali cerno***nici.Muj deda rikal: VOLTE VO-LY,VOLTE KR-AVY JEN NEVOLTE KLERIKALY.Jak se ted opilec Kalousek snazi zachranit si kuzi.Jak ty jeho financni poldove najednou objevuji zlodeje.Kalousek patri ke kulu.To odprisahnu.

divenka ( 21. února 2011 08:46 )

až na mě přijde řada .... no tak to ani omylem. A ještě nemít žádné soukromí ... Chci si kralovat ve svém domě a mít chlapa jen pro sebe.

jakub-moravec ( 21. února 2011 05:00 )

tak jedu do Indie a udělám to samé co tady ten náš obdivovatel. Určitě mu žádná manželka nemůže nadávat, jinak by ji vyhodil. Také ho žádná nemůže špehovat aby ji nezahýbal. Má tam tolik výhod o kterých se nám v této zemi "inteligentů" nemůže ani zdát.A nedostává žádnou podporu a ani žádnou nechce. To je síla! My tady dáváme cikánům podporu za to,že nic nedělají a ještě kradou.V Americe v zemi neomezených možnosti také může mít chlap více manželek, ale musí to všechny ženy vědět a souhlasit, nesmí to udělat tajně,to by šel do vězení. Ten Ind se ale má, může mít group sex každý den a s kolika ženami jak se mu zachce. Já mám jen jednoho syna, léta jsem chodil po soudech a nakonec všechno prohrál a ta žena mi nakonec ještě pohrozila aby se k synovi ani neopovážil přijít, jinak mně její rodina dá do držky.

delavar ( 20. února 2011 23:17 )

Je jedno,keď muž stratí ,,hlavu a súdnosť,,koľko v nej bolo mozgu!Koľko žien,tolko svokier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi