Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Večírky bunga bunga pokračují

Berlusconi a Ruby: Dvojka, která baví Italy
Berlusconi a Ruby: Dvojka, která baví Italy  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, shp - 
7. června 2011
08:18

Italský premiér Silvio Berlusconi (74) je obviněný, že zaplatil nezletilé břišní tanečnici za sex, ale přesto si stále s ženami nedá pokoj.

Odposlechy bývalého manažera F1 Flavia Briatoreho (61) odhalily, že nestydatý politik i nadále provozuje své oblíbené »bunga bunga« večírky, na kterých si nechává masírovat řitní otvor hned několika ženami.

Odposlechy byly nahrány během vyšetřování daňového úniku Briatoreho v souvislosti s jachtou Force Blue, kterou mu daňový úřad loni zabavil. Bujaré veselí, spousta alkoholu, spoře oděné dívky a sexuální praktika bunga bunga, při které více žen dráždí prsty mužovu řiť – tak dosud vypadaly Berlusconiho večírky a vypadají i teď, jen se přesunuly o několik kilometrů dál.

Z Berlusconiho vily Arcone u Milána do vily Gernetto, jež je napojená na jeho stranu Lid svobody. Italský soud stále vyšetřuje Berlusconiho kvůli údajnému sexu za peníze s tanečnicí Karimou El Mahroug (18) alias Ruby, které bylo v té době jen 17 let, a zneužití moci. Premiér vše popírá. Karima nyní září štěstím. Je těhotná s přítelem Lucou Rissem (42), majitelem diskotéky v italském Janově.

crakazasecrak ( 7. června 2011 09:46 )

tam šel hnedka... holky masírujou i čů...aky a pak si budou stěžovat na něj!!!

torremolinos ( 7. června 2011 08:42 )

rád taky někomu namasíroval ***ku.Mohl by přijít třeba Nečas,Bárta,Kalousek a Vondra.A pak v klidu umřít mlád.

Zobrazit celou diskusi