Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásná Katja (†19): Před ukamenováním ji chtěl znásilnit

Biľal Gaziev ukamenoval krásnou Katju. Důvodem mělo být neukojení jeho sexuálních tužeb
Biľal Gaziev ukamenoval krásnou Katju. Důvodem mělo být neukojení jeho sexuálních tužeb  (Autor: kp.ua)
Autor: Čas.sk, ap, mivrk - 
1. června 2011
20:34

Neuvěřitelně krutý konec si musela vytrpět mladá ukrajinská kráska Katja. Muslimské děvče ukamenoval mladík Biľal (16) poté, co odmítala jeho milostné návrhy.

Ukrajinská policie původně předpokládala, že důvodem kruté vraždy byla Katjina účast na soutěži krásy. Ona i Biľal totiž pocházejí z muslimské rodiny. Bilaľova matka však byla klřesťanka a nyní tvrdí, že její syn přijal v šesti letech i její víru. "Můj syn nemohl tuto vraždu spáchat. A už vůbec ne z náboženských důvodů," věří v mladíkovu nevinu i jeho otec.

Prostě jsem ji chtěl zabít

Samotný Biľal však při zadržení to, že vraždu spáchal, potvrdil. Důvod neuvedl. "Prostě jsem ji chtěl zabít," uvedl se skelným pohledem do policejní kamery. Policie je přesvědčena, že za dívčinou vraždou stála chlapcova neúspěšná snaha mít s kráskou sex.

Oba dva studovali na stejné střední škole a osudný den se Biľal nabídl, že vezme dívku skútrem na zastávku. Místo toho ji však podle vyšetřovatelů zavlekl do lesa a tam posléze ukamenoval.

O sexuálním motivu vraždy jsou přesvědčeni i obyvatelé obce Sovetskoje. Biľal prý po krásné Katje již dlouho pokukoval. Mladíkovi rodiče sice jeho vinu odmítají, ale už začali ve vsi prodávat majetek. Zřejmě se budou chtít odstěhovat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

alsu ( 2. června 2011 10:00 )

Ukrajina neni muslimska zeme,ale zije tam spousta muslimu,ktere si delaji co chteji

drahil ( 2. června 2011 01:25 )

No, děkuji, že o něm nevím nic víc, než si přečtu na internetu. Radikální muslimové se mi nelíbí a osobně bych je nerada viděla v ČR. Jsem se dívala na pár informací na netě a to ne jen na místech, kde jsou katasrofické scénáře. Nemám nic proti muslimům, kteří pokojně vyznávají svou víru a netahají do víry žádně vraždy, ze cti. Nepřekrucují prorokova slova... Kdyby si sestra chtěla vzít muslima, nic proti tomu nemám, za předpokladu, že by zůstala v civilizované zemi... (státy kde není velká míra radikálních muslímů) radikální muslimové vraždí všude. VÁŽNĚ BY MĚ ZAJÍMALO, CO BY NA TO ŘEKL MOHAMED. VRAŽDY kvůli cti rodiny jsou směšné, stejně jako svaté války... bohužel se jim nikdo nesměje, protože umírají lidi. Když vás toto může potkat na URAJINĚ, co takové TURECKO? NEVĚŘÍM, ŽE SE CHLAPEC MŮŽE V 6 LETECH ROZHODNOUT, JESLI BUDE KŘESŤAN NEBO MUSLIM....

vaclavthekral ( 1. června 2011 23:22 )

to je nesmysl, ktery siri hlavne ti, kteri o islamu nic nevedi.

vaclavthekral ( 1. června 2011 23:21 )

Ukrajina neni muslimska zeme.

alsu ( 1. června 2011 22:28 )

..ten chlapec je obětni beranek,koupili si ho,nebo co ještě horši nasilim ho donutili aby vzal vinu na sebe..hrozna zeme a barbarske zakony,kde lidsky život nic neznamena..nic,naprosto nic!

Zobrazit celou diskusi