Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Katju (†19) ukamenovali za soutěž krásy

Katja Korenová zemřela kvůli islámu
Katja Korenová zemřela kvůli islámu  (Autor: kp.ua)
Autor: jos, Kšim - 
31. května 2011
09:56

Ukrajinou otřásá vražda podle muslimského práva šaría. Devatenáctiletá Katja Korenová se proti radikálnímu islámu provinila tím, že se účastnila soutěže krásy. Na Ukrajině ji za to ukamenovali.

Tělo krásné devatenáctileté holky našli zakopané v provizorním lesním hrobě poblíž Krymu. Týden poté, co zmizela, ji náhodně objevil soused z vesnice. Ležela hlavou k zemi. Kriminalisté zjistili, že zemřela kvůli tomu, že se provinila proti islámskému právu šaría.

Katja Korenová zemřela kvůli islámu Katja Korenová zemřela kvůli islámu | kp.ua

Ukamenovali ji tři mladí muslimové kvůli tomu, že se zúčastnila soutěže o titul královny krásy, kde skončila sedmá. Její otec je muslim, matka vyznává pravoslaví.

Jeden ze zatčených, šestnáctiletý Bihal Gazijev, řekl, že necítí žádnou lítost: "Porušila pravidla islámu," uvedl policistům, kteří vraždu vyšetřují. Kromě soutěže o titul krásy se Katja podle vrahů provinila tím, že ráda nosila pěkné šaty...

Co je šaría

Šaría je systém islámského náboženského práva. Znamená „cestu“ nebo „stezku ke zdroji vody“. Je to právní rámec, který reguluje některé veřejné i soukromé aspekty života lidí žijících v právním systému založeném na muslimských principech.  Šaría se zabývá běžnými záležitostmi života včetně politiky, ekonomie, bankovnictví, obchodu, smluv, rodiny, sexuality, hygieny a sociálních věcí. Šaría není jasně kodifikovaný zákoník, ale spíše typ právního systému založeného na islámských náboženských textech.
Zdroj: Wikipedia.org

dzambulka007 ( 3. března 2016 04:32 )

No prosím, ta by se tu asimilovala. Ale my bereme ty nepoužitelné.

hejhej ( 22. října 2014 14:27 )

Islamisté se chovají jako ve středověku a ty zvěrstva chtějí zavést i v Evropě.Ombucmanka Šabatová, místo,aby hájila naše zájmy jde těm zrůdám na ruku.

news ( 22. října 2014 13:31 )

Těch ***ů je až dost co na tom já bych ji přidal tohle nejsou lidi z Ruska ,Ukrajiny a celé té zasrané Rusi ani pes neštěkne když zdechnou.....čím víc tím líp.....

e.44 ( 1. června 2011 12:50 )

To možná ty. Já věřím v lásku, rodinu, přátelství.... Před výdělkem, kterej nutně nepotřebuju, dám klidně přednost výletu s rodinou do přírody, nebo posezení s přáteli. A hamburgry jsem nikdy nejedla.....

e.44 ( 1. června 2011 12:44 )

Ono skutečně nejde o to, jestli je islám lepší nebo horší než křesťantví, ale o to, že vyznavači islámu, hlavně ti fanatičtí vyznavači "překrouceného" islámu, jsou skutečně sto let za opicema a nepatřej do naší doby. A každým krokem, kterým jim ustoupíme, se budeme vracet zpátky do středověku.

Zobrazit celou diskusi