Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Soudce zmlátil manželku, meškala s večeří

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bali, INT - 
29. května 2011
19:13

Soudce Nejvyššího soudu ve Velké Británii v sobotu usvědčili z napadení své manželky. Podle soudních dokumentů ji zmlátil a způsobil lehká zranění, protože mu nepřipravila večeři. Ona trvá na tom, že se několikrát udeřila sama do tváře.

Policie dorazila do domu Jamese Allena (61), když obdržela telefonát od jeho rozrušené manželky. Melanie Allenovou (44), která pracuje jako zástupkyně koronera, našli s opuchlou tváří a modřinami na obličeji.

Soudce obvinili z napadení, ale ten všechno popřel. Přiznal, že se v ten večer pohádali, protože manželka ho nechala čekat hodinu a půl na večeři. Tvrdil, že místo vaření si povídala s uklízečkou.

„Když jsem vešel do kuchyně, povídal jsem Melanie, že mě štve. Pracoval jsem celý den a nic jsem nejedl,“ uvedl Allen u soudu. Podle něj se žena udeřila sama, aby mu zabránila v odchodu z domu.

Jeho slova později policistům potvrdila i samotná Melanie. Změnila výpověď a řekla, že se začala chovat hystericky, když viděla manžela jak opouští dům. „Zpanikařila jsem a uhodila jsem se několikrát pěstí do tváře. Byla jsem zoufalá,“ vypověděla.¨

Obžaloba jí ovšem neuvěřila a trvala na obvinění. Později se prokázalo, že oba manželé lhali pod přísahou ve snaze zbavit Allena obvinění. Rozsudek bude vynesen v nejbližších dnech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

manolla1 ( 30. května 2011 06:38 )

Sama se udeřila do tváře a způsobila si zranění ! Bože můj, to si říkají "lidé na úrovni". navíc lžou pod přísahou ! Soudce - autorita pro jiné lidi a chová se jako dement! ...

Zobrazit celou diskusi