Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Exšéf MMF Kahn žije ve vězení jako v bavlnce

Autor: INT, ČTK, mel, mivrk - 
26. května 2011
17:01

Obviněný exšéf Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn (62) údajně tvrdí, že ho hotelová pokojská svedla a následně vydírala! Bankéř, který je v současné době v domácím vězení, se musel přestěhovat z bytu na Manhattanu do luxusního domu v newyorské části Tribeca. Důvodem byly stížnosti sousedů, kterým vadili policisté a novináři.

Dominique Strauss-Kahn bude na soudní líčení, které pokračuje 6. června, čekat v rodinném domě, který má čtyři ložnice, pět koupelen, domácí kino a tělocvičnu. Dům se nachází v jedné z nejluxusnějších částí New Yorku, má tři patra a dohromady přes 630 metrů čtverečních.

Usvědčilo ho sperma na blůze

Strauss-Kahn se prý v domácím vězení hodně nudí. Neustále sledovaný kamerou nemůže vycházet z domu mezi dvaadvacátou a šestou hodinou. Sídlo může opustit pouze z důvodů soudních, lékařských, nebo když se chce jít pomodlit. Čekaní na soud ho vyjde velmi draho. Za ostrahu, která ho hlídá, zaplatí zhruba pět milionů korun měsíčně. Za pronajatý dům dalších 870 tisíc za měsíc.

Soud s Kahnem, který je obviněn z pokusu o znásilnění pokojské newyorského hotelu Sofitel Nafissatou D. (32), může trvat i několik měsíců. Hrozí mu až 25 let vězení.

Kahn podle deníku Sun tvrdí, že ho pokojská k sexu svedla a poté se ho pokusila vydírat. Jistá je zatím skutečnost, že mezi oběma proběhl sexuální akt. Vyšetřovatelé totiž v minulých dnech našli na její blůze Kahnovo sperma.

 

 

gogo ( 26. května 2011 17:39 )

Co je to za blábol ???

Zobrazit celou diskusi