Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Farář brání nahou učitelku

Autor: Čas.sk, oj - 
26. května 2011
07:33

Krásná učitelka ze Slovenské Košeci Ingrid R. o místo nepřijde. Podle ředitelky školy a starosty na snímcích, které zveřejnil neznámý člověk na internetu, není nic špatného. Mladá tělocvikářka se obrátila se na právníka a policii, aby našli toho, kdo za tím stojí. Její odvážné snímky prý rozeslal médiím člověk vydávající nse za faráře. Pravý farář naopak učitelku brání.

Případ Ingrid K. včera řešil jako zřizovatel základní školy starosta obce Radomír Brtáň. „Sešel jsem se s ní. Fotografie, na kterých je pouze tělo bez hlavy, určitě nejsou její,“ prohlásil starosta.

Podle něho učitelka tvrdí, že i další fotografie byly graficky upravované. K její tváři prý bylo přidané polonahé tělo. „Pokud to jsou její fotografie, musí policie vyšetřit, jak se k nim někdo dostal. Z mého pohledu však nejsou nijak amorální,“ řekl starosta. Počká si až jak případ prošetří policie. „Nemám důvod někoho odsuzovat na základě podobných fotografií,“ dodal Brtáň. Stejný názor má i ředitelka školy Eva Jurenová. „Je výborná učitelka, děti ji mají rády,“ řekla.

Starosta dostal fotografie od zatím neznámého odesílatele, který se podepsal jako košický farář. Za autora fotografií pak označil neznámý odesílatel tchána učitelky Jozefa R. "Já jsem určitě žádné fotografie nikam neposílal. Někdo zneužil moje jméno," brání se skutečný farář, který je přesvědčený, že jde o pomstu.

"Na fotkách, kde je Ingrid nahá, chybí všude hlava. Nevěřím, že je na nich ona. Je to slušná žena, stejně jako celá její rodina," dodal farář.

gogo ( 26. května 2011 17:41 )

Inu pomoci bližnímu je přímo v jeho pracovní náplni ....

qqqq ( 26. května 2011 15:41 )

Baba je moc pěkná , foto nebylo nijak odvážné . Dobrá reklama pro krásnou učitelku.

kacota ( 26. května 2011 12:09 )

neboj nič...my máme zas iné kvality ...

zk24 ( 26. května 2011 10:31 )

Kiez by tie fotky boli moje Pod taku postavu by som sa rada podpisala

crakazasecrak ( 26. května 2011 10:05 )

k..urvína..a farářovi stouplo p é ro!!

Zobrazit celou diskusi