Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šok na základce: Fotky nahé učitelky kolují internetem!

Autor: cas.sk, jaj - 
25. května 2011
12:12

Intimní fotografie půvabné slovenské učitelky Ingrid R. (34) se objevily na internetu. Oblíbená pedagožka je v šoku, prý jde o pomstu. Sérii fotografií rozeslal člověk vydávající se za faráře. Pravý farář naopak učitelku brání.

Ne že by se měla paní učitelka za co stydět, ale ona i její rodina zveřejněné fotografie nese velice zle. Neznámý zákeřník s přezdívkou Košecký farář lechtivé fotky rozeslal do médií a na obecní úřad. Za autora snímků dokonce označil tchána Ingrid, Jozefa R.

Na sérii fotografií pózuje oblíbená učitelka druhého stupně základní školy v bílém spodním prádle. Na jedné dokonce odhalí svá ňadra. Ve fotoalbu jsou ještě další fotografie nahé ženy, ale bez hlavy. ty jsou podstatně kvalitnější než ostatní focené mobilním telefonem. Velice pravděpodobně jde o podvrh.

Skutečný farář z Košece se brání a brání dokonce i poškozenou paní učitelku. "Nic jsem neposílal, někdo zneužil mé jméno," tvrdí rozhořčeně. "Ty fotky ve spodním prádle... to ji klidně mohl někdo vyfotit na plovárně. Nevidím v tom nic pohoršlivého. U těch nahých fotek bez hlavy nevěřím, že je to ona. Je to slušná žena, stejně jako její rodina," dodává farář.

Pomsta tchánovi

Po městečku se traduje, že tchánovi Jozefovi R., který je podnikatel, někdo vyhrožoval a žádal po něm značnou sumu peněz. Pokud nezaplatí, měl mu dotyčný nějak ublížit. Tyto fotografie tedy mohou být nástrojem msty.

Za učitelkou stojí starosta obce i ředitelka základní školy, kde Ingrid učí. "Jsem přesvědčený, že ty nahé fotky bez hlavy nejsou její. A fotit se ve spodním prádle není amorální," řekl starosta Radomír Brtáň. Poškozená učitelka je ve škole velmi oblíbená, uči zde již 12 let. "Nikdy s ní nebyly problémy. To, co se stalo, je v rozporu s jejím životním krédem. Sama to snáší velice zle," zastává se kolegyně ředitelka Eva Jurenová.

Učitelka i její rodina se odmítli k případu i fotografiím vyjádřit.

7gargame7 ( 20. března 2013 02:22 )

No jestli se fotila nahá je jen pouze její věc.Je prasárna že zneužili ochotu učitelky která jim pujčila notas.Nevím ale Ti co to hodili na net jsou větší ubožáci než sami tušili.Trošku by měli nejdříve popřemýšlet nad následky.Doufam že se to obrati proti nim.Tvůrcům přeji jen at se dlouho neraduji udělali jednu chybu že se s tím hned vytahovali.Takže pomsta je asi nemine.No ja osobně bych to řešil po svém.Prostě by se měli zamyslet jak by bylo jim.

7gargame7 ( 20. března 2013 02:16 )

No možná líp jak ty!

crakazasecrak ( 27. května 2011 21:23 )

ale je krásnááááááááá...slovenky jsou krásnější než češky

kacota ( 26. května 2011 19:48 )

pejsanek, druhý raz troška vyberaj kam vsúvaš svoje zmysluplné príspevky...

crakazasecrak ( 26. května 2011 15:41 )

a musi umět poradně mr..at!

Zobrazit celou diskusi