Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vadil mu hluk, střelil návštěvu souseda do oka

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: mivr - 
23. května 2011
22:03

Seděli venku před domem v Hamburku a klidně popíjeli, jedli a bavili se. Pak jednoho z hostů u stolu zasáhla kulka přímo do oka. Soused vystřelil z okna. Proč? Vadila mu hlasitá hudba!

Asi patnáct přátel se sešlo v jednom domě v německém Hamburku, aby oslavilo 25. narozeniny Anky. Seděli venku pod plachtou, pili pivo a jedli rybí sendviče. Idylku zničil soused Uwe M. (57), kterému vadil hluk. Situaci vyřešil po svém a velmi brutálně. Když mu nepomohla zavolaná policie, krátce před půlnocí vystřelil z okna a jednoho z hostů trefil do oka.

„Slyšeli jsme ránu. Nevěděli jsme, odkud přišla,“ řekl jeden z těch, co se účastnili oslavy. Pak se postřelený Friedrich K. (28) svezl ze židle. Kulka proletěla plachtou a trefila ho do levého oka.

Na místo hned dorazila policie. Zjistilo se, že Uwe M. byl už ve značně podroušeném stavu. Byl zatčen a odvezen na stanici. Friedrich K. podstoupil akutní chirurgický zákrok, ale zatím není jisté, zda na zraněné levé oko ještě někdy uvidí.

evita5555 ( 24. května 2011 11:05 )

Možno to boli naši tmavší spoluobčania, ktorí sa presunuli do Hamburgu kvôli sociáonym dávkam. V Devínskej Novej Vsi sa dialo niečo veľmi podobné, ale strielal športový strelec a mal lepšiu mušku. Jedenkrát sa naštval a 7 ich padlo, lebo policqajti mu tiež niekoľko rokov nechceli pomôcť. Tak to vyriešil definítvne pre všetkých zúčastnených

siroky11 ( 23. května 2011 22:35 )

vystěhovat do Česka! Tady by ho ještě ty vládní magoři odškodnili, že od té doby špatně slyší

Zobrazit celou diskusi