Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Těla nalezená v lese patří Lucii a Eleně, potvrdily testy DNA

Autor: INT - 
23. května 2011
16:25

Minulý týden slovenští policisté v lesích u Kysaku objevili dvě ženská těla. Testy DNA potvrdily, že šlo o nezvěstné Lucii (†21) a Elenu (†30), které jsou spojovány s kanibalem Matějem Čurkem (†42).

Poté co slovenští policisté v domě Čurka zajistili množství výpočtové techniky, podařilo se jim rozluštit hesla a šifry. Díky tomu se dostali k GPS souřadnicím, které označovaly místo, kde se našla zahrabaná těla.

Policie už tehdy předpokládala, že by mohlo jít o nezvěstnou Lucii Uchnárovou a Elenu Gujdákovou. Testy DNA nyní jejich domněnky dokázaly, uvedl slovenský server Cas.sk.

Minulý týden byl zveřejněn detailní přepis internetového chatu, ve kterém Čurko a Lucia společně plánovali dívčinu smrt. Lucia trpěla depresemi a už předtím se pokoušela o sebevraždu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

suuri ( 25. května 2011 23:10 )

jet na houby do Kysaku,ohneš se pro hříbek a aby ses bál,že tě kanibal kousne do prd.....

grandma ( 24. května 2011 10:47 )

Asi nevieš alebo nečítaš - ten švajčiar to oznámil vo Švajčiarsku a tí sa spojili s našou políciou, ktorá vyslala agenta. Ten bol postrelený ˇCurkom. Už je asi z najhoršieho vonku a je vraj v stabilizovanom stave. Takže čítaj všetko.

pavucinka ( 23. května 2011 22:50 )

Nechápu proč Švýcar sem posílá svého agenta a neinformuje policii / jejich nebo naši/ Je to vůbec možné? Přijde agent na setkání s kanibalem.To je hodně moc dobrodružné a zbytečně riskantní. Přežil ? Už se o tom nepíše a o Švýcarovci také ne. Proč nedá k dispozici svoji korespondenci? Rodinu by to jistě zajímalo, nemohou uvěřit a jistě by chtěli větší důkazy. Takovému něčemu je těžko věřit, nedivím se.

lunatic ( 23. května 2011 21:36 )

... v dohledné době to nemám v úmyslu - leda by jste mi dal solidní nabídku?!

zaviracispendlik ( 23. května 2011 19:20 )

z kostiček vyrobili mýdlo

Zobrazit celou diskusi