Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prostitutky a orgie aneb Odměna pro nejlepší pojišťováky!

Divize ERGO mnichovské pojišťovny Munich Re se odměnila pracovníkům nestandartním způsobem.
Divize ERGO mnichovské pojišťovny Munich Re se odměnila pracovníkům nestandartním způsobem.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak - 
21. května 2011
10:08

Německá pojišťovna Munich Re se zajímavým způsobem odměnila svým pracovníkům. Pro přibližně 100 nejlepších objednala dvacet prostitutek. Každá měla na ruce pásek, aby se vědělo, jaké služby nabízí.

Se žlutým páskem byly hostesky, s červeným zase "holky pro všechno". Bílý pásek měly na ruce jen luxusní společnice pro představenstvo a několik nejlepších pojišťovacích makléřů.

Jelikož se tato událost v roce 2007 konala ve slavných Gellertových lázních v Budapešti, vyšplhaly se výdaje na 3000 eur (v přepočtu asi 75 000 korun) na osobu. Účastníci byly z letiště do hotelu odváženi limuzínou.

"Po každém styku dostala prostitutka razítko, aby se vědělo, kolikrát ho měla," řekl svědek události. Server Bild informoval, že pobyt nazvali pořadatelé jako motivační. Tito lidé už pro pojišťovnu ale nepracují a mluvčí pojišťovny uvedl, že podobný pobyt se od roku 2007 nekonal.

letajici_svec2 ( 23. května 2011 15:21 )

a s tim paskovanim to meli taky vymakany..no jo pojistovaci..zadne lopaty

letajici_svec2 ( 23. května 2011 15:19 )

a ja porad co mi v praci chybi-neumeji mne motivovat!!!!! Jdu delat pojistovaka to je jina liga

kacota ( 21. května 2011 21:23 )

a potom ked niekoho nabúrame, tak pôjdeme pre radu za tebou ... nepíš už nikdy, čomu ani sám neveríš ... zdarma ...

natal1 ( 21. května 2011 17:09 )

Na www.ruceni-povinne.eu je kalkulačka, kde si sami zdarma můžete najít povinné ručení a pak si ho i vyřídit.. lepší než živit je a lehké děvy a ušetřit

lufterak ( 21. května 2011 11:08 )

... jenom se o tom nepise. Kazdy verejny dum vam vystavi fakturu na "pronajem salonku", "konferenci s obcerstvenim" apod., aby se to jeste navic dalo dat do dani ... Znam i luxusni prostitutky, ktere maji zivnostaky na tlumoceni apod. a normalne vystavuji faktury vcetne DPH ... ... a mezi nami, kdyz se chlapi na "vyjezdnim zasedani" dostanou do nalady, tak chteji jit vzdycky soulozit. Pak se ale zdrave jadro oddeli od tech, co nemaji penize nebo jim nestoji a proto moralizujou a zbytek si ty holky i za vlastni prachy nejak vzdy obstara. ... tahle firma ma u me plus, protoze neni pokrytecka, jako jine (napr. VW a jejich prusvich s prostitutkama, ktere si nechavali tajne proplacet vrcholovy manazeri). A navic, nikoho do niceho nenutili ... Priroda sama rozhodla, kdo mel chut trenovat pareni a kdo si sel radsi cist ...

Zobrazit celou diskusi