Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Preferuji škrcení, je při něm přímý kontakt, psal kanibal Lucii

Autor: jaj, Kšim - 
16. května 2011
19:14

Lucie Uchnárová (20) chtěla zemřít a svou smrt si objednala na internetu. Od minulého podzimu je nezvěstná. Jejím vrahem je údajně slovenský kanibal Matěj Čurko (†43). Na veřejnost se nyní dostal přepis jejich internetové komunikace, z které mrazí. Stojí v ní mimo jiné: "Omámím tě a pak uškrtím. Neprobereš se, je to ozkoušené!"

Mladá dívka toužící po smrti je nezvěstná od 3. září minulého roku. Lucie na internetu veřejně prohlašovala, že chce zemřít. Kvůli tomu ji kontaktoval v srpnu muž s přezdívkou Orion. Úryvky z internetové diskuze citovala televize JOJ.

Scénář dohodnuté vraždy je téměř stejný jako u Švýcara, který si svou smrt dohodl se Slovákem Matějem Čurkou. Čurka ho plánoval zabít a sníst. Švýcar si vše ale rozmyslel a ohlásil věc na policii. Slovenský policista, vydávající se za Švýcara, pak Čurka vylákal do lesa poblíž obce Kysak u Košic. Po přestřelce s muži zákona kanibal zemřel v nemocnici.

Případ Švýcara znovu otevřel případy dvou nezvěstných Slovenek, Eleny a Lucie. Pokud Elena žije, je jí dnes 30 let. Chtěla však zemřít, protože se nedokázala vyrovnat s traumatem po znásilnění, po němž otěhotněla. Šla na potrat, ale psychicky stále trpěla.

Mladší Lucia (20) měla několik let silné deprese. Pokoušela se několikrát o sebevraždu. Nezvěstná je od loňského podzimu. Internetová komunikace mezi Lucií a kanibalem nyní může pomoci případ jejího zmizení osvětlit. Žije dívka? Nebo jí Čurko skutečně zavraždil? Zmínky o kanibalizmu však v hovoru mezi Lucií a jejím případným vrahem chybí...

Co napsal údajný kanibal Lucii:

Jsem jen úchyl, kterého vzrušuje smrt, chci cítit dotek mrtvého těla.

Preferuji škrcení, je při něm přímý kontakt.

Nezapomeň, žádný dopis na rozloučenou! Mohli by ho najít dříve, než budeš mrtvá a vyhlásit po tobě pátrání.

Zašli bychom hlouběji do lesa. Dám ti lék na omámení a až usneš, uškrtím tě. Neboj se, že by ses probrala.

Nejsi první, je to ozkoušené.

Vykopat hrob zabere asi hodinu a půl.

simamach ( 16. května 2011 21:32 )

Máš pravdu v tom, že to bylo se souhlasem obětí. Ale myslím, že úchylové byli oba stejní. Ble zvedá se mi žaludek z obou. Ani jednoho bych teda potkat nechtěla. Víš já myslím, že tenhle kanibal by se časem mohl měnit. Pak už by třeba vraždil ty, kteří by ho o to nepožádali. Ono je známé, že se tyto úchylky časem jen horší.

zaviracispendlik ( 16. května 2011 20:58 )

něco na tom je, monstrum, které naštěstí vraždiol na požádání obětí, ale stejně pro normální lidi nepřijatelné!!!!!!!!!!!

kacota ( 16. května 2011 20:50 )

preboha, jasne že je to nenormálne...celý tento prípad ...len si myslím na rozdiel od nory, že starý Fritzl bol ešte 100 krát horší, lebo ubližoval vlastným deťom ...

simamach ( 16. května 2011 20:39 )

No nevím kacoto. Podle tebe je normální, když někoho vzrušuje to, že někoho zabije, Zatím mu to vyhovovalo tak, že si našel dobrovolníka, ale ono se to stupňuje. Co když by za čas dostal chuť na člověka, který by se bránil. Tenhle pán rozhodně normální nebyl. Byl to sakra velkej úchylák, kterej dopad tak, jak dopad a pro nás je to jedině dobře, že chcípnul.

zaviracispendlik ( 16. května 2011 20:34 )

měl by se jmenovat Doktor smrt

Zobrazit celou diskusi