Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Usámův syn: Tátu pomstím, budou tisíce mrtvých

Autor: INT, ap - 
12. května 2011
12:30

"Máte se na co těšit, budou tisíce mrtvých," vyhrožuje Hamza bin Ládin, korunní princ teroristů a nejoblíbenější syn zabitého Usámy bin Ládina. Pomstu na zabitém otci chce vykonat podle instrukcí, které arciterorista Usáma napsal do svého deníčku.

Nejmladší syn šéfa teroristické sítě Al-Káida při útoku amerického komanda v pákistánském Abbottábádu uprchl a nyní plánuje odvetu za smrt svého otce. Napsal to ve čtvrtek britský deník The Sun.

Bin Ládinovo nejmladší dítě bylo podle listu přítomno bleskové akci amerických vojáků, při níž byl jeho otec výstřelem do hlavy usmrcen. Dvacetiletý Hamza je nejmladší z Usámových synů. Je údajně připraven postavit se do čela bojovníků Al-Káidy. Podle britských novin byl pro vedení bojových operaci vycvičen.

Musí prý zabít tisíce lidí

A má instrukce. Jeho otec před smrtí napsal teroristický testament. V jedné části deníku vypočítával, kolik Američanů musí ještě zabít, aby donutil Spojené státy ke stažení z arabských zemí. Došel přitom prý k závěru, že malé útoky nestačí, ale jsou potřeba rozsáhlé akce, které si vyžádají tisíce obětí.

V objektu, v němž Američané bin Ládina začátkem minulého týdne zastřelili, zvláštní komando námořnictva USA zabavilo kromě písemných dokumentů také počítače nebo disky DVD. Materiály nyní nepřetržitě analyzuje zvláštní tým odborníků. Stejně tak pomstou zaslepený Hamza.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kacota ( 13. května 2011 09:02 )

komentár dňa ...

dobrotka ( 13. května 2011 04:09 )

mas 100 bodov

dobrotka ( 13. května 2011 03:59 )

jak za dob inkvizice Jestli to byl hon na carodejnice, nebo ted na Usamu a na dalsi teroristy, to je jedno. Zacarovany kruh je roztoceny

lo2f ( 13. května 2011 00:32 )

že Hamzu brzy navštíví nějaký ten bezpilotní letoun ...

pozzzor ( 12. května 2011 23:03 )

Ty jseš dobrej debil venouši!To co tady bleješ je opravdu nej.USA jsou a vždycky byli tam,kde se rozdělovali prachy.Proč se sejřej do Iráku,Afganistánu,Líbie,Somálska a do všech těch ***í to snad ví každý malý dítě,co má větší IQ než vencaperník.A ty náklady na zbrojení,jak tady říkáš jsou v konečným účtování o mnoho menší než výdělek z ropy,zlata,diamantů a hlavně vlivu.Jenže to by ses musel trochu rozhlídnout po světě a né dojít jen do hospody na Růžku u vás v Dolních Kotěhůlkách.Já Araby nemusím,ale alespoň vím proč nepoužívají toaleťák.Zkus se někoho zeptat joudíku.A ty by ses mohl zase odstěhovat do US,když jseš takovej fanda.Oni tam těch arabů a černochů maj víc než tam co jezděj na armádní cvičení(Afganistán atd.),takže by si byl za chvilku zvyklej matěji.Nazdar

Zobrazit celou diskusi