Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tohle je slovenský kanibal: Ženatý otec dvou dcer!

Autor: Čas.sk, oj - 
11. května 2011
15:22

Kulatý obličej  roztažený do dobráckého úsměvu... Právě se díváte do tváře Matěje Č. (42) - lidožrouta ze Slovenska, který se chystal zabít, rozčtvrtit, okořenit a sníst Švýcara. Neméně šokující je skutečnost, že slovenský kanibal pracuje jako počítačový odborník, je ženatý a má dvě děti.

Matěj Č. (42) ze slovenské obce Sokoľ u Košic, je podezřelý z kanibalismu. Nikdo z vesnice prý netušil, že je místní počítačový odborník zapletený do přípravy vraždy a pojídaní Švýcara.

Podle sousedů se kanibal před několika lety přestěhoval s rodinou z Košic. Koupil si pozemek a postavil rodinný domek. „Je to pro mě neuvěřitelné. Všichni ho tu považujeme za slušného člověka. Nikdo s ním neměl žádné problémy,“ řekl serveru Čas.sk starosta obce Vladimír Franka.

„S manželkou Evou (44) má dvě dcery. Je to hrozné, nedokážu si to vysvětlit. V naší vesnici chtěl jíst člověka... V dnešní době to je nepochopitelné,“ byla v šoku sousedka (62) podezřelého kanibala. Na vesnici ho znají jako počítačového experta a výborného sportovního střelce.

Podle slovenského ministra vnitra Daniela Lipšica měl Slovák podle dohody Švýcara omámit, zabít a rozčtvrtit. Části těla měl posypat kořením, aby je neodvlekla lesní zvěř. Postupně je chtěl odnášet domů a jíst.

Slovenskou policii upozornili na chystané setkání švýcarští kolegové, které informoval přímo muž, který měl být kanibalovou večeří. Slovenský agent přišel na setkání tak, jak se domluvili – vlakem a batohem na zádech. Když zjistil, že jde skutečně o muže podezřelého z kanibalismu zasáhli ostřelovači a elitní jednotky. Kanibal se ale odmítl vzdát bez boje. Přestože byl postřelený pálil okolo sebe. Jedna z kulek vážně zranila zasahujícího policistu. Jeho stav je vážný ale stabilizovaný.

Kanibal je na tom o poznání hůř. Stále bojuje o život, selhávají mu životní funkce. „Kvůli poranění mnoha vnitřních orgánů podstoupil okamžitě po převozu do nemocnice operaci. Trvala pět hodin a pracovalo na ni deset chirurgů a tři anesteziologové,“ řekla mluvčí nemocnice Jaroslava Oravcová.

3dots ( 12. května 2011 12:30 )

delavar: zvlášť ta poslední věta je skvost Pobavil jsi

kacota ( 12. května 2011 09:39 )

bože, ale kde ma ty nenajdeš... som ti chýbala ?

zlatovlaska ( 12. května 2011 09:11 )

desat chirurgov a traja anesteziologovia? IBA? nebolo ich tam malo? ved sa ani okolo stola nezmestili!! to neboli nikde inde potrebni alebo boli zvedavi ako vyzera kanibal zvnutra?! katastrofa, ked pojdem na operaciu, budem predstierat kanibalizmus a budem mat paradnu starostlivost!

kobra-007 ( 12. května 2011 08:16 )

kacota narozdíl od nejasných případů,tento je jasný....... a je vidět,že otec od dětí a spořádaný vidiečan může být vrahem. To je odraz toho,že člověk se nedá soudit na první pohled víš o čem je řeč a anebudu dál rozvádět

odol ( 12. května 2011 02:59 )

Slovenským novinárom sa podarilo vyčmuchať,že je to bývalý vojak s ,,povaľovania,,jeho brat hrá v jednej trapnej relácii v TV Markíza,nejaký Čurka.Problémom u nás je aj to,že od streľby v Devinskej ide súčasný minister vnútra po ľudoch,čo sa zaujímajú o športovú streľbu a chce aby mali zbrane kdesi uložené,čo sa im nepáči.Minister vie,že spodina,ktorá svojím počínaním vyprovokovala strelca v Devínskej a impotencia št.úradov pri riešení rozporov,môže viesť k novému riešeniu ,,ala Harman,, a tak robí akési opatrenia,ktoré by mali postihnúť poctivých ale nič neriešiť.Tento problém je dosť náročný a kto ho vyrieši,ide si automaticky mimo poradia pre Nóbelovu cenu-takže výsledok je jasný:Co si občan nabyl,to mu erár sebere...

Zobrazit celou diskusi