Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt Nikoly (†20): Policie jde po legionáři!

Autor: Nový Čas, jaj - 
2. května 2011
12:08

Záhadná smrt krásné Slovenky Nikoly Beblavé (†20) stále není vyřešena. Policie chce znovu vyslechnout bývalého přítele Davida Rapáka (20), který slouží v cizinecké legii, nelegálně! Ten s ní v osudný den byl jako poslední.

Ihned po zmizení Nikoly policie vyslechla oba chlapce, kteří v jejím životě hráli důležitou roli. Ferdinanda Vrbu (20) a Davida Rapáka (20). Ferdinand, který s Nikolou před její smrtí chodil, neustále opakoval, že si z večera nic nepamatuje protože byl opilý namol.

Oba spolu byli v herně, kde vydatně popíjeli. Poté, co Nikola odešla, Ferdinand usnul na stole. Tuto verzi potvrdili také svědkové v herně, protože policie jako motiv vraždy prověřovala i žárlivost.

Sešla se s legionářem

Nikola se poté sešla se svým bývalým Davidem, který slouží ve francouzské cizinecké legii. Ještě nad ránem si spolu povídali před diskotékou. Poté mladík odjel domů za rodiči a ihned odletěl zpět do legie, protože mu skončila dovolená. Jeho matka potvrdila, že ho vezla na letiště.

Matka i David vylučují, že by legionář Nikole mohl ublížit. „Nikolce bych nikdy neublížil, už na škole jsem ji platonicky miloval,“ vypověděl Rapák po zmizení dívky.

Otec byl na detektoru lži

Minulý měsíc byl na detektoru lži Nikolin otec Jozef Beblavý (42) i Davidův otčím Ľubor Leza. Podle výsledků nemá ani jeden z nich s vraždou Nikoly vůbec nic společné. Policie se údajně začala intenzivně zajímat o Davida. Ten je v cizinecké legii nelegálně a policie dělá vše pro to ho znovu dostat k výslechu.

Nikola Beblavá zmizela 25. září 2010 po hádce s přítelem Ferdinandem Vrbem. Odešla z herny a od té doby ji nikdo neviděl živou. Její tělo našli dělníci až po dvou měsících v lese u Senice.

takyjsemalkoholik ( 27. července 2011 19:17 )

No nevím kdo se kam tlačí?..."ale Slováků je v Česku už víc jak Ukrajinců"

twee3 ( 9. května 2011 07:30 )

a ja sa musim smiat jak sa vy Cesi stale nekam tlacite a neni nad vas!!!! haha

twee3 ( 9. května 2011 07:29 )

Neviem odkial mas info ze bola dev.a ale ani keby bola neviem kto a chovala sa neviem ako nezasluzila si takuto smrt!!!Bolo to mlade dievca cely zivot mala pred seboua dufam, ze takych ludi ako si ty je na svete malo!debil!

kudlankabezbozna ( 3. května 2011 17:11 )

šlapka prošla - je to dobrý

kudlankabezbozna ( 3. května 2011 17:10 )

a co šlapka?

Zobrazit celou diskusi