Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejstarší zlodějka: Je jí 85, krade jako straka!

Důchodkyně byla kvůli krádežím v Maďarsku nesčetněkrát zadržena
Důchodkyně byla kvůli krádežím v Maďarsku nesčetněkrát zadržena  (Autor: Blikk)
Autor: INT, pf - 
28. dubna 2011
12:13

Na první pohled vypadá jako milá a sympatická stařenka. Když si ji ale pozvete k sobě domů, nestačíte se po její návštěvě divit. Maďarská důchodkyně Gizella Kosztorová (85) totiž krade jako straka a v zemi patří mezi nejstarší a nejznámější zlodějku!

Sama o sobě tvrdí, že se krádežím věnuje z vášně, a nazývá se Královnou zlodějů. Důchodkyně je známá pod přezdívkou Létající Gizella. Toto jméno získala už v minulosti, jelikož se za lupy vydávala letadlem. Teď volí vlak, který má navíc ve svém pokročilém věku zadarmo.

Za sebou má tato stařenka, která krade už více než 50 let, poměrně pestrý trestní rejstřík. Od roku 1953 byla odsouzena už více než dvacetkrát! Původně si měla ve vězení odsedět asi 40 let, ale protože byla vždy propuštěna za vzorné chování, strávila za mřížemi zhruba polovinu trestu.

Poslední výjezd podnikla tato stařenka do obce Balatonboglár. Měla smůlu. I přesto, že si z jednoho z domů odnesla dva cenné prsteny, ze svého lupu se neradovala dlouho. Krátce po vloupání ji totiž odhalila policie. Žena se sice nepřiznala, ale policistům bylo hned jasné, s kým mají tu čest…

vilda07 ( 29. dubna 2011 15:58 )

Ta na to ma odvahu,kolik duchodcu u nas jakztakz preziva --duchod par korun a co ma delat??

jakub-moravec ( 28. dubna 2011 23:25 )

Ta stařenka má podobu našeho prezidenta Klause, určitě to bude jeho babička, přece víme, že jabko nespadne daleko od stromu

crakazasecrak ( 28. dubna 2011 16:08 )

useknout ji pazoury a zašít p..i ...t.cu!

petrzkopecku ( 28. dubna 2011 15:49 )

ani nemluvě

Zobrazit celou diskusi