Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šikanovala (13) kamarádku (14) vyléčenou z rakoviny!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ČTK)
Autor: bali, mivrk - 
22. dubna 2011
06:00

Dívku (14), která statečně porazila rakovinu v pouhých 11 letech, se týdny posmíval a trýznil virtuální násilník. Po týdnech strachu vyšlo najevo, že jde o její nejlepší kamarádku (13)! Stíhána kvůli nízkému věku ale nebude.

Justine Williams z Velké Británie překonala před třemi lety rakovinu. Její nejlepší kamarádka se ukázala jako pravá, zlá hyena. Několik týdnů ji i čtyřikrát denně děsila zprávami a telefonáty. Zároveň s ní komunikovala na skypu, aby viděla její reakci.

Násilné hrozby Justine děsily natolik, že nechtěla chodit do školy, čímž se začal zhoršovat její prospěch. „Říkala mi, že nemá dobrý pocit. Bála jsem se, že je opět nemocná, nevěděla jsem co se děje,“ řekla její matka.

Když Justine konečně prozradila, co se děje, rodiče okamžitě zavolali policii, která číslo, ze kterého hovory a zprávy pocházely, okamžitě vyhledala. Odhalila, že pachatelem je dívka, kterou Justine považuje za svou nejlepší přítelkyni!

Rodiče oběti chtějí pro pachatelku větší trest

Dívka se k zasílání zpráv přiznala a byly jí nařízeny obecně prospěšné práce a návštěvy poradny. Matka Justine ovšem nepovažuje trest jako dostatečný. Tvrdí, že dívka by měla být dál trestně stíhána.

Podle okresního prokurátora by mohla být dívka stíhána pouze v případě, že nebude navštěvovat poradnu. Otec šikanované žačky je také nespokojen a říká, že každý trest musí sedět míře zločinu. „Nevíme ještě, jak daleko budeme muset zajít, ale případ se musí dostat k soudu,“ řekl.

zaviracispendlik ( 22. dubna 2011 09:39 )

taky jsem to nepochopila začala jsem pochybovat o svým IQ a koukám jsi na tom stejně

krojc ( 21. dubna 2011 22:46 )

Normal O 21 false false false Dívku (14) ... Co je to za blábol? Vy jste se už asi opravdu zbláznili !!!

Zobrazit celou diskusi