Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ubodala dvě malé dcery, třetí se zachránila útěkem

Laura (zemřela) a Louisa (zachránila se útěkem)
Laura (zemřela) a Louisa (zachránila se útěkem)  (Autor: facebook.com)
Autor: mivr, Kjos - 
14. dubna 2011
13:08

Jako by ji popadl děsivý amok! Matka (34) z německého Goslaru ubodala kuchyňským nožem vlastní dcery Lauru (†5) a Amelii (†4 měsíce). Louisa, dvojče Laury, stačila utéct k dědečkovi, který zavolal policii. Šílená matka byla umístěna do psychiatrické léčebny.

Nikdo nechápe, proč se to stalo. Tragédie se stala v úterý ráno. Maja se snažila ubodat dvěma nožema z kuchyně všechny své dcery - Lauru, Louisu a Amelii. Zachránit se stačila jen jedna - Louisa. Ta doběhla pobodaná a vyděšená k dědečkovi, který bydlí kousek od nich, a zmateně mu vyprávěla, co strašlivého se stalo. Muž zavolal policii.

Té se po příjezdu do domu ženy naskytl příšerný obrázek. V postýlce leželo ubodané čtyřměsíční děvčátko, na podlaze v prvním patře ležela mrtvá, také ubodaná, pětiletá holčička. Matka dětí seděla apaticky v jednom z pokojl s nožemi v ruce. Policisté ji okamžitě zatkli. Výslechu nebyla zatím schopna a momentálně je v psychiatrické léčebně.

Už byla na psychiatrii dříve

Maja se v říjnu loňského roku rozvedla a od té doby prý trpěla psychickými problémy. Dokonce byla jeden čas hospitalizovaná na speciální klinice, ale pak byla propuštěna se slovy, že okolí ani její psychice nic nehrozí. Lékaři se očividně šeredně spletli.

shatz ( 14. dubna 2011 13:33 )

Hrůza děs! Nejen to, co se stalo, ale i ti redaktoři!!! DVĚMA KUCHYŇSKÝMI NOŽEMI????? No to snad ne??? To už je fakt moc...

Zobrazit celou diskusi