Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Školačka Ivana (15): Po porodu dítě zavraždila

Autor: Čas.sk, oj, mivrk - 
12. dubna 2011
17:29

Ivana H. (15) z Nových Zámků na Slovensku doma v koupelně porodila živé děvčátko a odhodila ho do zahrady. Ještě předtím ho ale zabila. Na těle mělo stopy způsobené ostrým předmětem. Mladá školačka čelí obvinění z vraždy.

Výsledky pitvy potvrdily, že novorozeně zemřelo násilnou smrtí. Policie momentálně hledá otce dítěte, který je podezřelý ze zneužití patnáctileté Ivany.

Děvčátko při narození vážilo 2,8 kg a měřilo 50 centimetrů. Ivana ho porodila v rodinném domku rodičů v koupelně. Potom ho zabalila do ručníku a schovala na zahradě. Když to po chvíli zjistili její blízcí, oba odvezli do nemocnice. Novorozené holčičce už ale nikdo nedokázal pomoci. Rodiče ani její třídní učitelka ze základní školy o těhotenství neměli nejmenší tušení, proto je porod velmi překvapil.

Počala ve 14 letech

Ivana se už z nemocnice vrátila domů. Odmítá jakýkoliv kontakt s okolím. Nechodí ani do školy. Policie zatím intenzivně pracuje na odhalení jejího přítele. V době početí dítěte bylo dívce pouhých 14 let. „Policie v tomto případě zahájila trestní stíhání pro sexuální zneužívání,“ řekla Novému Času krajská policejní mluvčí Božena Bruchterová.

Ivana už čelí obvinění z vraždy novorozeného dítěte. Podle informací Nového Času mělo dítě na hlavičce a krku rány, které byly způsobeny ostrým předmětem.

pet.koc. ( 15. srpna 2011 07:42 )

Hlavně nechápu, jak někdo může zabít miminko? malý tvoreč ,,nikomu nic neudělalo" a zemřelo...Také holky by měly polívat žiravinou snad všude...aby nikde neroztahovaly nohy...

majkl ( 13. dubna 2011 17:06 )

Dal bych ji tak 14 let natvrdo.Kurvisko jedno.Z takových stejně vyrostou holky uplně k ničemu. Taky bych prošetřil jeji rodiče každopádně.

tinkamartinka ( 13. dubna 2011 16:16 )

Souhlasím, že si mladí myslí, jací jsou dospěláci, ale ve skutečnosti to jsou pořád děcka. Ale netvrďte mi prosím (siroki11), že po porodu vraždí jenom náctileté matky. Takových případů, kdy matka po porodu svoje dítě zabije je hodně a to jim je třeba přes 30.

muchojka ( 12. dubna 2011 22:22 )

PELAGIE-TO JE ALE OPRAVDU DRINA PREKLADAT ZE SLOVENSTINY,ZE?? ALE MOZNA JI JEN "ZAVRZDILA"!

muchojka ( 12. dubna 2011 22:19 )

TO VIS-NEKTERI MLADI JSOU CHYTRI TAM,KDE BY MELI BYT BLBI A BLBI TAM,KDE BY MELI BYT CHYTRI,NEBO TAK NEJAK..CHAPES??!! JA SAMA NE...

Zobrazit celou diskusi