Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Otec zabil syna (†6) nožem, na pohřeb nedorazí

jestli doraží otec na pondělní chlapcův pohřeb, se zatím neví
 (Autor: anc)
Autor: Čas.sk, mivr - 
11. dubna 2011
14:19

V pondělí se rodina rozloučí s šestiletým Jožkou, kterému otec (33) minulý týden zasadil smrtelnou ránu do srdce kuchyňským nožem. Jestli se muž, který tvrdí, že je nevinný, zúčastní pohřbu, neví ani matka (29) zabitého chlapce.

V Lúčnici nad Žitavou se v pondělí ve tři hodiny odpoledne rodina rozloučí s malým Jožkou. Toho minulý týden zabil otec Jozef R., podle jeho slov nešťastnou náhodou. Vrazil mu kuchyňský nůž přímo do srdce. Chlapec zemřel po cestě do nemocnice.

Od čtvrtka o něm manželka neví

Za vše podle otcovy výpovědi může rozbitý počítač. Jožka přišel za otcem s tím, že je přístroj rozbitý. To Jozefa rozčílilo a syna vyhodil za dům na smetiště. Chlapec si chtěl otce usmířit a vrátil se za ním. Jozef právě v kuchyni myl nůž. Ten se při usmiřujícím objetí se synem stal vražedným nástrojem. Zoufalý otec se chlapci okamžitě snažil pomoct. Se sousedem ho vezli do nemocnice. Po cestě mu dával první pomoc. Všechny snahy ale byly marné. Jožko zanedlouho skonal.

„Nejsem žádný vrah! Svého syna jsem miloval a dal bych za něj život!“ křičel ve čtvrtek otec, který se jen těžko vyrovnává s tím, co ve středu večer udělal.

Jestli se Jozef zúčastní pohřbu syna, je zatím otázkou. Ve čtvrtek byl totiž odvezen do nemocnice, jelikož se psychicky zhroutil, a od té doby se neukázal. „Kde je, vůbec netuším, ale moc se o něj bojím. Vím, že to, co udělal, nebylo úmyslné,“ řekla jeho manželka Juliana.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi