Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Kongu spadlo letadlo přímo do obytné čtvrti

Video se připravuje ...
Autor: INT, ap - 
23. března 2011
20:13

Video: Letecká havárie v Kongu si vyžádala nejméně třicet lidských životů. Obří nákladní letadlo se zřítilo přímo do obytné čtvrti. Zemřeli všichni lidé na palubě. Dalších osm lidí zemřelo na zemi.

Počet mrtvých nemusí být zdaleka konečný. Nákladní stroj Antonov ruské výroby se totiž zřítil přímo do hustě zalidněné části metropole Demokratické republiky Kongo a dopadl mezi domy. Potvrdila to správa letiště.

"Viděl jsem letadlo padat na předměstí. Potom následovala obrovská exploze," citovala agentura Reuters Jean-Claude Bakonga ze správy letiště.

vivienne ( 24. března 2011 15:08 )

Vy jste nejapně nechutný "srandista." Tam umírali lidé nemáte žádný respekt ani trochu empatie? Je mi Vás líto a cítím, že takových bude více. Kdyby se to týkalo Vaší rodiny, snad byste mluvil jinak. Ikdyž ve Vašem případě si nejsem jista.

cocococo ( 24. března 2011 06:17 )

byl nejakej zamilovanej,zhrzenej kamikadze,kterej to s tim erem napalil do tech bambusovejch baraku,kde bydlel ten lepsi prcali-sta.

cocococo ( 24. března 2011 06:14 )

nedotazenej vykrut vysoke akrobaticke pilotaze s nevhodnym akrobatickym letounem,nebo lidozroutskej ne-gerskej boj o knipl v pilotni kabine,a nebo spatne nalozenej naklad, se jim sesunul na pravy sajtny.A nebo se jim tam probudil a uprchl z klece nejakej gorili samec... A jestli se do mne ted pustite ,ze jsem ra-sis-ta ,tak jo,hrrrrr na mne.

Zobrazit celou diskusi