Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Německý Fritzl poslán za mříže na 14,5 roku

Detlef S. přiznal vinu, snaží se o získání nižšího trestu?
Detlef S. přiznal vinu, snaží se o získání nižšího trestu?  (Autor: EPA)
Autor: mivr - 
21. března 2011
17:20

Po dlouhá léta zneužíval vlastní i nevlastní děti, s nevlastní dcerou zplodil osm dětí, dcery dával k prostituci a jimi vydělané peníze si bral. To vše přiznal Detlef S., médii přezdívaný německý Fritzl. V úterý ho soud poslal na čtrnáct dní za mříže.

Otec jako z hororu, německý Fritzl. To jsou přezdívky, které si Detlef S. z Německa nevysloužil náhodou. Dlouhá léta tyranizoval celou svou rodinu. Manželku bil, vlastní dceru Janine (18) a adoptovanou dceru Natalie (27), se kterou zplodil osm dětí, z nichž jeden chlapec zemřel, a která na jeho zrůdnosti upozornila policii, znásilňoval. Podle výpovědí sexuálně zneužíval i adoptovaného syna Bjoerna (27). Dívky navíc prodával k prostituci cizím mužům z okolních vesnic a jimi vydělané peníze si nechával.

„Vím, že co jsem udělal svým dětem, už neodčiním,“ řekl Detlef S. u soudu. Státní zástupce jeho lítost označil za taktický tah, aby dostal menší trest, a doporučil poslat ho za mříže na čtrnáct a půl roku. V tom mu soud vyhověl. Dcera Janine, která tyranizováním otce trpěla asi nejvíce, už dříve řekla, že si přeje, aby byl její otec zavřen, aby už nikdy nemohl nikomu ublížit.

darika ( 22. března 2011 06:30 )

Nepouštějte je mezi ostatní lidi!

Zobrazit celou diskusi