Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Válka o Libyi: Sarkozyho stíhačka vs. Kaddáfího panny

Autor: Aleš Půček, mivrk - 
22. března 2011
05:36

Za vším hledej ženu. Zejména to platí, pokud se jedná o ženu hezkou. Přestože v případu války o Libyi se jedná spíše o ropu či ochranu lidských práv, i v této válce hrají ženy významnou roli. A krásky lze najít na obou stranách barikády.

Spojenecká operace Úsvit Odysseje začala nad Libyí v sobotu. Jejím cílem je ustavení bezletové zóny a zabránění Kaddáfího jednotkám brutálním způsobem potlačovat revoltu, která proti jeho diktátorskému režimu vypukla již před několika týdny. A přestože ženy v této operaci zdánlivě nehrají žádnou roli, i zde můžeme najít na obou znepřátelených stranách mnoho krásných žen, které mohou mnoho získat a ještě mnohem více ztratit.

Sarkozyho "stíhačka" Carla Bruni

Původem italská modelka a zpěvačka. Její půvaby měli před Sarkozym možnost obdivovat například zpěvák Eric Clapton nebo divoký rocker Mick Jagger. Právě ona byla podle Jaggerovy exmanželky Jerry Hall důvodem jejich rozchodu. V roce 2007 potkala nového francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho a již příští rok byla svatba. Těžko říct, zda by si žádaná Carla malého, ukřičeného Francouze všimla, kdyby se nestal prezidentem. Jeho mandát však pomalu končí. A právě válka v Libyi je podle některých analytiků způsobem, jak by mohl Sarkozy svůj post obhájit.

Původem italská modelka se po boku Nicolase Sarkozyho stala první ženou Francie Původem italská modelka se po boku Nicolase Sarkozyho stala první ženou Francie | Blesk

Kaddáfího sexy panny

To dívky, které stojí nejblíž po boku Muammara Kaddáfího, mohou ztratit mnohem víc. Jeho osobní garda tvořená samými krásnými ženami, které musí být navíc panny, je totiž libyjskému vůdci oddaná k smrti. Všechny dívky musí ostatně při nástupu do služby přísahat, že za Kaddáfího v nutném případě položí život, a slíbit, že budou stát vždy na jeho straně. Ve dne i v noci. To, že minimálně v případě položení života, nejde o plané řeči, prokázala jedna z nich už v roce 1998. Při pokusu o atentát na Kaddáfího se vrhla před něho a zatímco on vyvázl nezraněn, ona zemřela.

Všechny ženy v tělesné gardě Kaddáfího nastupovaly do služby podle Kaddáfího jako panny Všechny ženy v tělesné gardě Kaddáfího nastupovaly do služby podle Kaddáfího jako panny | čtk

Zrádný Berlusconi sám potrestán zradou

Významným hráčem v konfliktu je i italský premiér a proslulý sukničkář Silvio Berlusconi. Jeho země poskytla spojencům svá letiště k bombardování Libye a uvažuje se i o zapojení italských letadel. Tuto "zradu" nese Kaddáfí obzvlášť těžce. Silvio Berlusconi byl totiž po dlouhou dobu jeho přítelem. Svým darem v podobě krásných dívek dokonce Kaddáfímu pomohl získat symbolický titul afrického krále. Sám ovšem možná na "nevěrnost" doplatí. Italský soud nyní vyšetřuje obvinění, že na opulentních dýcháncích platil až 33 ženám za sex. A jedna z nich byla teprve sedmnáctiletá Ruby.

Ruby spustila poprask okolo Berlusconiho Ruby spustila poprask okolo Berlusconiho | ČTK

Galerie žen, které "vládnou" válčícím mužům

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

letajici_svec2 ( 22. března 2011 20:04 )

ale kolem piči svět se točí

pompadurka ( 22. března 2011 09:42 )

Naprosto presne jsi to vystihla.

lipno ( 22. března 2011 09:08 )

Není čas, dokonce se ještě Plesk nenaučil česky, viz i v článku

komentator ( 22. března 2011 08:46 )

Copak by si nějaká hezká ženská vzala toho směšného, uřvaného šaška Sarkozyho, kdyby nebyl prezidentem?j

arukuta ( 22. března 2011 08:44 )

někteří z nás tak jen kontrolují jestli ses nezapoměla vykoupat a do pr-de-le se ti nekoukají .. ty musíš být ale IQ zářič

Zobrazit celou diskusi