Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Steve Jobs: Dávali mu pár týdnů, bojuje s rakovinou dál

Autor: INT, pf, evakk - 
19. března 2011
06:53

Vyhublý na kost - tak dnes vypadá jedna z největších osobností počítačového světa, Steve Jobs (56). Věštili mu jen pár týdnů života, on však s rakovinou slinivky zápasí dál. Teď se po delším čase opět ukázal na veřejnosti. Fotograf zachytil pohublého zakladatele Applu při cestě na dietní oběd.

Steve Jobs (56) se snaží vést pokud možno normální život, což v jeho překladu znamená věnovat zbývající síly výrobkům s nakousnutým jablíčkem.

Informaci o tom, že Jobsovi zbývají do konce života jen týdny, přinesl v polovině minulého měsíce americký magazín National Enquire, který zveřejnil fotografie, na kterých šéf společnosti Apple vychází pohublý z onkologické kliniky. „Je v konečném stadiu. To, co tu vidíte, je extrémní úbytek svalové hmoty v důsledku ztráty kalorií,“ řekl tehdy časopisu lékař.

Fotograf Jobse, který nedávno spolu s americkým prezidentem Barackem Obamou a svými kolegy řešil budoucnost technologického světa, teď zachytil v Los Angeles cestou za přáteli do restaurace. Podle britského deníku Daily Mail se muž s geniálním mozkem nesnažil focení vůbec vyhnout. Naposledy Jobs vystoupil na veřejnosti na začátku března, když představil nový tablet od Apple – iPad 2.

Internetem teď kolují informace o další novince z jeho dílny. Otázka je, zda pravdivé... Jedná se údajně o iPhone páté generace, který prý bude mít například hliníkové tělo nebo anténu přímo v logu.

muchojka ( 19. března 2011 18:53 )

MAS PRAVDU-U SLINIVKY PREZIJE JENOM 1%-TEDA-PODLE STATISTIKY... ...AT SE MU TO POVEDE...

dobrotka ( 19. března 2011 12:40 )

ale s rakovinou slinivky bohuzel nema moc sanci. Mozna silou vule a lecby si muze o nejaky cas zivot prodlouzit, ale bohuzel ne uzdravit

Zobrazit celou diskusi