Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bulimička bez peněz z hladu ubila matku kladivem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: mivr - 
15. března 2011
18:10

Elena (24) trpěla bulimií už od dětství. Nakonec kvůli psychickým problémům přišla i o práci. Jednoho dne měla velký hlad, ale žádné peníze. Žila s matkou (†54) a chtěla jí ukrást kreditní kartu, aby měla na jídlo. Matka si ji ale schovala pod polštář. Ze zlosti ji dcera ubila kladivem.

Otřesný případ řeší hamburský soud. Dvaceti čtyřletá Elena ubila kladivem vlastní matku! Dívka trpěla bulimií, vážila pouhých 36 kilogramů. Měla hlad, neměla ale práci, a tudíž ani peníze. Rozhodla se tedy, že matce ukradne kreditní kartu.

Dívčina maminka o nemoci dcery věděla a schovala si kartu pod polštář, na kterém v době útoku spala. Když hladová a zoufalá dívka nemohla kreditku najít, rozběsnilo ji to, popadla kladivo a vlastní matku uhodila do hlavy.

Poté objevila kartu pod polštářem a utekla. Skrývala se po hotelech. Když policie objevila tělo matky v bytě, začala po dceři pátrat. Elena byla zatčena v Hamburku. 31. března jí čeká další soud, kde by se měla dozvědět rozsudek. Za brutální vraždu jí hrozí doživotí.

jilyan ( 15. března 2011 19:17 )

Bulimie je hrozná nemoc.

Zobrazit celou diskusi