Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah Nikoly (†20) tělo ukrýval, pak ho pohodil v lese

Autor: Nový Čas, šim - 
15. března 2011
07:35

V případu vraždy mladé Slovenky Nikoly Beblavé se objevily další šokují informace. Vrah tělo mladé dívky ukrýval na neznámém místě. Do lesa za obcí Čáčov ho přivezl až loni v listopadu, aby zmátl kriminalisty.

Podle slovenského deníku Nový Čas nebyla Nikolka zavražděna na místě, kde ji po třech měsících od zmizení našli lesní dělníci. Vrah její tělo musel ukrývat jinde. „Policie případ stále vyšetřuje. Vzhledem k vyšetřování se nebude k ničemu konkrétně vyjadřovat,“ řekl krajský policejní ředitel Imrich Puha.

Experti zkoumají půdu, která byla v okolí Nikolina těla. Sám otec Nikolky je přesvědčený o tom, že tělo jeho dcery v lese nebylo od začátku. „Byl jsem na místě a můžu s jistotou říci, že moje dcera tam neležela,“ tvrdí Jozef Beblavý (43).

Nikolka zmizela beze stopy nad ránem ze soboty na neděli 25. září minulého roku. Předtím trávila večer a nos s přáteli v Čáčově nedaleko Senice. Byla na diskotéce a následně v herně, kde se pohádala se svým přítelem a odešla domů. Tam ale už nedorazila.

Stopy naznačují, že Nikolu vzal do auta neznámý muž, kterého pravděpodobně znala. Tato osoba je hlavním podezřelým. Policie si myslí, že svezení jí nabídnul právě její vrah.  

Torzo těla Nikoly objevili lesní dělníci loni v listopadu nedaleko čáčovské střelnice, asi 100 metrů od hlavní cest. V té době tam označovali stromy na vykácení. Tělo bylo ve značném stádiu rozkladu a téměř nahé. Rodiče svou dceru identifikovali podle trička a šperků, které měla dívka na těle. Totožnost pak potvrdily také testy DNA.

hitovka ( 16. března 2011 14:47 )

Nejste paní tak trochu mimo? Mě přepadli 2 krát za bílého dne. Moji kamarádku, večer, když se vracela z práce. Jak si může někdo toto dovolit, ublížit člověku, přepadnout??? Na to byste měla nadávat.

anasyi ( 16. března 2011 13:24 )

ze nasli telo Anicky Janatkove v Troji

xxmm ( 16. března 2011 11:31 )

Už se o tom diskutivalo dost, byla to malá rajda, co se tahala s kdekým

pohadkamaje ( 16. března 2011 11:26 )

Ku*rvička od pohledu.

brekekesalami ( 16. března 2011 11:14 )

Můj názor je ten, že tam tělo bylo celou dobu, jen policie nemůže přiznat, jak jsou slepý, že ho nenašli když ho měli přímo pod nohama... pochybuju, že by si někdo schovával zapáchající, rozkládající se tělo, doma.

Zobrazit celou diskusi