Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Život Kaddáfího střežily krásné panny. Osobně je vybíral a nařizoval, jak se mají oblékat

Autor: evakk, zf, ap - 
21. července 2023
13:00

Výstřední diktátor Muammar Kaddáfí žil neustále obklopen krásnými dívkami. Vytvořil si z nich totiž osobní ochranku. Jedno mají přitom měly všechny krásky z ochranky společné. Byly to panny.

Nebo to aspoň Kaddáfi tvrdil. "Můj život brání má garda panen," chlubil se často při zahraničních cestách, kde ho sličné děvy doprovázely.

Jeho favoritka za něho položila život

Výcvik těchto novodobých Amazonek byl velmi tvrdý. Všechny byly vycvičené k tomu položit svůj život za diktátora. O tom, že nešlo o plané řeči, svědčí případ z roku 1998. Při pokusu o atentát na Kaddáfího se jedna z nich vrhla vlastním tělem před libyjského vladaře.

Kaddáfi přežil, na rozdíl od obětavé ochránkyně. Podle zvěstí patřila zabitá žena mezi diktátorovy favoritky. Všechny dívky musely ostatně při nástupu do služby přísahat, že za Kaddáfího v nutném případě položí život a slíbit, že budou stát vždy na jeho straně. Ve dne i v noci.

Své ochránkyně si vybíral podle sexuální přitažlivosti

Není to jediný slib, který musely při přijímání dívky složit. Při nástupu do ochranky musely potvrdit své panenství. Aby jeho ochranka zaručeně udivila zahraniční státníky, nařídil Kaddáfí i to, jak se musí ženy oblékat. Všechny tak používaly rtěnky, nosily šperky, maěly nalakované nehty a zásadně chodily ve vysokých botách.

Kaddáfí uvedl, že dívčí ochranku zavedl, protože ženy jsou po výcviku k jeho nepřátelům naprosto nemilosrdné a neznají slitování. Finální výběr kandidátek prováděl Kaddáfí osobně.

Video  Kaddáfí: Ženská osobní stráž svolná k sexu a teror západu!  - Mall.tv
Video se připravuje ...

A přestože tvrdil, že vstupenkou do jeho ochranky je panenství a cudnost, podle lidí z jeho okolí bylo ve skutečnosti hlavním kritériem to, zda hodnocená dívka patřila mezi jeho sexuální favoritky.

Ať tak, či tak, nebylo mu to nakonec nic platné. Během povstání v roce 2011 ho nakonec opustili téměř všichni, včetně jeho krásek. Povstalci jej pak 20. října zlikvidovali, když ho předtím za nohy vytáhli z drenážní díry, v níž se ukrýval.

 

 

janedo ( 3. března 2011 11:28 )

...od Alžíru až po Káhiru dostatečně vyřve, tak zjistí, jako ostatně u nás, že pečení holubi do huby nelétají.

monsegur ( 3. března 2011 04:32 )

Má ropu, může si to dovolit. Myrda s gulama ropu neměl, tak si musel zařídit dovolenou v Toskánsku. A užil si stejně.

pozzzor ( 3. března 2011 00:20 )

Styl života,krásná ochranka,život v přepychu tak má žít správný vůdce!Všichni nebo skoro všichni mu závidí tak rozpoutali kampaň aby mu to zkazili.Ještě nedávno mu všichni lezli do p....e a teď z něho udělali lumpa.Američani zase potřebujou někde ukrást ropu,tak se připravujou obsadit Líbii.Aby zdechli ti židovští přisluhovači.Ono by se jim to taky ale nemuselo vyplatit.Až se rádobyosvobodí všechny ty arabské státy(terorist i převezmou kontrolu)a všichni potáhnou na Izrael a Evropu.Na Araby je třeba tvrdá ruka a jak né,tak se utrhnou ze řetězu.Evropa tohle už jednou zažila.Takže Vy,kteří tady blijete svý moudra si uvědomte,že Kaddáfí a jemu podobný vlastně na dálku udržujou Vaši bezpečnost.Nazdar ty panny mu taky závidím,ale ze srdce přeju

jakub-moravec ( 2. března 2011 22:47 )

Nevím co já by za to dal, aby i mne střežili krásné panny a aby jich bylo hodně a já pak mohl jednu po druhé hezky "přeříznout"

jima ( 2. března 2011 19:43 )

uz konecne nekdo zabije!!

Zobrazit celou diskusi