Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Porodila na křesle chodby nemocnice, chlapec vypadl na hlavu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: mivr - 
25. února 2011
21:28

Otřesné chování k pacientům zažila Frances Randall (21) z britského Essexu. Místo toho, aby jí personál nemocnice pomohl, když rodila, nikdo si jí nevšímal a ona musela porodit na křesle na chodbě za asistence přítele a cizí ženy. Čerstvě narozený chlapeček vypadl z matčina lůna na zem rovnou na hlavu.

Frances Randall (21) na porod asi nikdy nezapomene. Moment, kdy matka potřebuje velkou pomoc a oporu, prožila v otřesných podmínkách. V nemocnici Queen's Hospital v Romfordu v Essexu, kam přijela se silnými kontrakcemi 12. prosinec v půl čtvrté ráno, jí řekli, že nejsou lůžka, a tak byla nucená rodit na chodbě v křesle s nohama opřenýma o kufr.

Pomáhal jí přítel Scott Jordan-Freeman (20) a cizí žena, která také seděla v čekárně. Chlapec, který dostal jméno Frederick, po porodu vypadl na zem na hlavičku s krkem omotaným pupeční šňůrou. Vyšetření ukázala, že se mu naštěstí nic nestalo.

„Bylo to hrozné. Bála jsem se, jestli je miminko v pořádku. Doktoři mi pak řekli, že je, ale člověk nikdy neví, jak to bude v budoucnosti,“ strachuje se Frances.

karlos ( 26. února 2011 08:42 )

Co nevidět to bude i u nás.Tak zvané státní nemocnice v Anglii jsou na takové úrovni,že se tam stávají takové věci běžně.Kdo má peníze bude mět i zdraví a tam se u nás směřuje.I v Anglii jsou soukromé špitály,ale musíte na to mět.Sice nemáte zdraví,ale zase máte Premiere ligu.

linas ( 26. února 2011 07:14 )

Vypadá to, že i redaktoři Blesku jsou "vypadení na hlavu".

manolla1 ( 26. února 2011 07:05 )

Všude na světě stejný šlendrián - STEJNÝ BORDEL!

sluka ( 26. února 2011 03:07 )

kdyz uz rodila v nemocnici, tak se plati poplatek predem nebo maji kasu az za porodni cekarnou?

adam55 ( 26. února 2011 01:57 )

Bohužel neuvedli, jestli se to zrovna nerodil santakauz, lysohlávek, dattatutaskin, pejsánková, k vrchu nas- ranej hrnec z Prahy 10, nebo jinej duševní mrzáček ... nebo že by nora???

Zobrazit celou diskusi