Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vím, kdo unesl Maddie, tvrdí detektiv

Maddie je prý v Americe
Maddie je prý v Americe  (Autor: ČTK)
Autor: mivr - 
19. února 2011
12:32

Rodičům ztracené Maddie svítá naděje, že se jejich holčička brzy najde. Po dívce, která se pohřešuje od roku 2007, pátrá soukromý detektiv, který tvrdí, že ví, kde je.

Soukromý detektiv Marcelino Italiano (36) vzbudil v rodičích zmizelé Madeleine naděje, že se jim dcera brzy vrátí domů. Zjistil totiž, že v Portugalsku, odkud tehdy tříletá dívka zmizela, řádí gang únosců dětí, kteří je prodávají do celého světa. Podle Italiana je Maddie v Americe.

„Seznámil jsem se s těmi lidmi. Vím, že stojí za únosem Maddie. Bylo mi řečeno, že je v Americe. Gang unesl další tisíce dětí,“ tvrdí soukromý detektiv. Hlavní štáb gangu je prý v portugalském Agarve.

Italiano své poznatky předal policii, která je nyní ověřuje. „Jsme vděčni za tyto informace! Nyní je důležité, aby pokračovala vyšetřování!“ řekl mluvčí rodičů ztracené holčičky.

Docházejí peníze

Madeleine McCann zmizala v květnu v roce 2007 na dovolené v portugalském Praia da Luz, kde byla s rodiči. Ti ji nechali v pokoji samotnou a šli na večeři. Když se vrátili, jejich dcerka, které měla pár dní před čtvrtými narozeninami, už tam nebyla. Od té doby ji neviděli. Jsou ale přesvědčeni, že je stále naživu.

Portugalská policie po pár týdnech hledání Maddie vzdala Rodiče tedy vzali pátrání do vlastních rukou – jezdili po světě a distribuovali letáky, setkali se s papežem, najali si soukromého detektiva a zřidili nadační fond. Tam ale brzy dojdou peníze. Z původních 2,3 milionu euro (56 milionů korun) je tam už jen 342 tisíc euro (necelých 8,5 milionů korun).

panenka08 ( 21. června 2011 19:50 )

Ziji v Anglii a touto tragedii anglicane ziji uz 4 roky, cas od casu se objevuji nova fakta, nekdy vice jindy mene duveryhodna. Rodice Maddie stale svou dceru hledaji. Na jejich miste byste se sami obraceli na kohokoliv kdo vam da nadeji na jeji nalezeni. Komentovat blbost, ze je ji lip v milionarske rodine v Americe je pod uroven kohokoliv. Reknu asi jen to, ze na kazdeho jednou dojde.

laura80 ( 20. února 2011 11:48 )

nora 20: nějak tvoje kydy začínají být únavné do prodavačky máš hodně daleko a opakovaný žvásty jenom značí o provokaci, zmetek který je neustále v pohotovosti těžko přesvědčí o své chudobě.NAZDAR

muchojka ( 20. února 2011 09:39 )

...TO PRY JE CHLAP-PSALA KACOTA....

muchojka ( 20. února 2011 09:37 )

AHOJ-JESTE ZE TADY JSES A PLNO VECI MI VYJASNIS!!!JA FAKT MYSLELA,ZE TO JE BLBA NANA,ALE TED VIDIM,ZE JE TO JENOM HOVADO CHLAP...!!!ALE CO SE DIVIM,ZE?!...ASI BY S NAMA NA KAFE NESEL,ZE? STRACH BY MU TO URCITE NEDOVOLIL,TAK SE VYBOURI TADY....!!

kacota ( 19. února 2011 23:52 )

kur.a ty si nedáš pokoj ani pri ludských nešťastiach....tahaj sa realizovat na tvoju oblúbenú Gambošku... všetci vieme, že nie si žiadna chudobná "prodavačka" ale chlap, čo sa výborne baví na takých komentoch ako som práve napísala ja ...

Zobrazit celou diskusi