Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ubil matku kladivem, vzala mu playstation

Ilustrační foto. Syn ubil svoji matku poté, co mu zabavila Playstation. Svůj čin si tři hodiny rozmýšlel.
Ilustrační foto. Syn ubil svoji matku poté, co mu zabavila Playstation. Svůj čin si tři hodiny rozmýšlel.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak - 
18. února 2011
19:46

Šestnáctiletý Američan ubil svou matku kladivem poté, co mu zabavila herní konzoli Playstation. Následně se ji snažil spálit v kuchyňské troubě. Když zjistil, že to nepůjde, zahrabal matku na dvorek pod odpadky. Teď mu matka chybí.

Zprávu uvedl v pátek britský deník Daily Mail. Vloni 26. listopadu ve Filadelfii si Kelly Anderson hrál na své herní konzoli Playstation. Jeho matce se dlouhotrvající hraní nezdálo a snažila se svého syna zapojit do jiných aktivit. Když na její návrhy nereagoval, konzoli mu zabavila.

Snažil se o kremaci

Chlapec se dle policie tři hodiny rozmýšlel, jestli svou matku zabije, nebo ne. Po dlouhém rozmýšlení se rozhodl. Vzal si tesařské kladivo a šel za svou matkou, která mezitím usnula. Dvacetkrát ji uhodil do hlavy. I pak však viděl, že matka jeví známky života. Odtáhl ji tedy dolů do kuchyně. Sám hodlal provést kremaci v kuchyňské troubě. Když zjistil, že to není možné, urval nohu od židle a ženu dobil. Nakonec ji zahrabal za domem pod odpadky.

Svůj čin obhajuje slovy: "Nemohl jsem vystát ty věčné hádky."

"Máma mi chybí..."

Nyní je šestnáctiletý Kelly Anderson obviněn z vraždy a zohavení mrtvoly. V pátek stanul před soudem, kde vyjádřil lítost. "Kdybych to tak mohl vrátit zpátky. Máma mi moc chybí. Byla jediný člověk, kdo se o mě staral."

lo2f ( 19. února 2011 21:44 )

proč tady má být alespoň 5 znaků?

muchojka ( 19. února 2011 12:00 )

MONCICACKO,TO JE KDYZ SI HRAJES NA STANICI!!!

moncicacka ( 18. února 2011 23:52 )

Co je to playstation?

Zobrazit celou diskusi