Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Mohl být miliardářem, zůstaly mu válenky

Australan žije v bungalovu a ve válenkách se promenáduje po pláži
Australan žije v bungalovu a ve válenkách se promenáduje po pláži  (Autor: Isifa.com)
Autor: INT, vk, jos - 
15. února 2011
08:02

Módní válenky. Boty, které nechybí v šatníku mnoha žen. Myšlenka na tuto obuv se ale nezrodila v hlavě světových designérů, poprvé s ní přišel australský surfař Shane Stedman (69).

Stedman tento nápad za miliardy prodal za necelých 290 tisíc korun! A teď má oči pro pláč. Místo miliard každoročně dostává pouze tři páry válenek zdarma.

Když s nápadem na tuto obuv Stedman přišel, zájemci na sebe nenechali dlouho čekat. Australan se proto rozhodl, že nápad zhodnotí, a prodal ho za necelých 290 tisíc korun. Ve smlouvě si ještě stanovil, že mu do konce života musí být posílány tři páry válenek zdarma.

Ke smůle Stedmana se válenky staly krátce poté hitem a jejich popularita trvá dodnes, o čemž svědčí i fakt, že každoroční výnos z jejich prodeje činí 14,5 miliardy korun! Stedman žije v australském městečku Mona Vale, kde obývá třípokojový bungalov. A ve válenkách, které pravidelně dostává, se promenáduje po pláži.

Australan žije v bungalovu a ve válenkách se promenáduje po pláži Australan žije v bungalovu a ve válenkách se promenáduje po pláži | Isifa.com

cocococo ( 19. února 2011 09:41 )

Ony botky nejsou valenky.Je to sesito z ovci kuze se setrihanym roune.A jestli se ten pan promenaduje v tehle botech po plazi tak pouze z jedinynho duvodu.Kdo byl v Australii tak dobre vi ,ze nejenom v australskym lete ale i na jare ci na podzim pisek na plazi pali od slunce jako blazen.A prilehle travni anglicky travniky stejne.Neda se na tom vydrzet.A ten pan bydli na severu ,kde v lete na slunci jsou vedra az do 60stupnu uplne normos.

Shelby16 ( 16. února 2011 00:15 )

ráda bych se stala miliardářkou a konečně se najedla dosytosti ! a naplnila svoji ledničku ! A poté bych podala výpověď v hypermarketu a při té příležitosti nakopala manažerku do prde*e, za to, že mě nenechala profesně vyrůst !

kacota ( 15. února 2011 23:15 )

ja ťa nepoznávam ...

letajici_svec2 ( 15. února 2011 20:42 )

co to je za kokotinu?

opportunity ( 15. února 2011 10:32 )

Jak může vymyslet něco, co už existuje?

Zobrazit celou diskusi