Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena zastřelila své dvě děti za drzost

Julie své děti zastřelila prý proto, že byly drzé
Julie své děti zastřelila prý proto, že byly drzé  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: mivr - 
1. února 2011
20:57

Otřesný případ se odehrál v americkém městě Tampa. Matka tam zastřelila své dvě děti, sedla si na verandu a vyčkala příjezdu policie. Při výslechu svůj čin odůvodnila tím, že byly drzé.

Když policie přijela do domu Julie Schenecker (50), nestačila se divit. Před domem našla mrtvolu chlapce v autě, v domě poté mrtvou dívku a na verandě sedící, zakrvavenou a třesoucí se ženu, matku obou dětí. Vražedkyně se k činům hned přiznala.

Při výslechu žena popsala, jak se všechno stalo. Svého syna Beau (†13) dvakrát střelila, když ho vezla na fotbalový trénink. Poté se i s jeho mrtvolou vrátila domů, šla do pokoje dcery Calyx (†16), která zrovna seděla u počítače a také ji zastřelila. Následně si šla sednout na verandu domu a čekala na policii. Tu zavolala babička dětí, když jí Julie nebrala telefon.

A jak odůvodnila, proč zabila své děti? Prý proto, že jí odmlouvaly a byly drzé. „To byl jediný důvod, který nám při výslechu udala,“ řekla policejní mluvčí Laura McElroy. Po vyšetřování byly u ženy zjištěny silné deprese a byla umístěna do vězeňské nemocnice.

Bývalá členka německé armády

Otec dětí, plukovník Armády Spojených států, doma v době vraždy nebyl. Právě je na služební cestě. Julie bývala také členku armády, ale v Německu. V Mnichově trénovala volejbalový tým.

„Byla to vynikající osobnost, byla dobrá trenérka. Nedokážu si představit, co se v jejím životě muselo stát, aby byla schopná udělat takovou věc,“ řekl bývalý kolega vražedkyně.

whoossain ( 5. února 2011 18:13 )

i to se dá považovat za trest. Jedno je jisté - odmlouvat už nebudou...

dobrotka ( 5. února 2011 16:57 )

a kde jsi vzal, ze byla nemka?

dobrotka ( 5. února 2011 16:47 )

Rozumna analyza. V armade se "neodmlouva" a matka [zjevne vojenskym drilem zpracovanym mozkem] zjevne neunesla pubertalni chovani svych deti a v momentalnim selhani udelala, co udelala. Az ji to dojde, tak se z toho zblazni uz nadobro.

zaviracispendlik ( 2. února 2011 12:37 )

podle mne ji v hlavě křachlo, to totiž není normální chování

anelam ( 2. února 2011 11:14 )

dost možná měli doma drezůru,byly v pubertě a matce se postavily,ta to už nezvládala a v afektu postřílela,kdyby nevlastnila zbraň,možná by to vyřešila jinak.

Zobrazit celou diskusi