Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívce se z Berlusconiho v ložnici udělalo zle

Autor: INT, ap - 
1. února 2011
15:54

Skandál kolem sexuálních mejdanů italského premiéra Silvia Berlusconiho neutichá. Dívky, které se jeho luxusních orgií účastnily, začínají mluvit. A i když samotný Silvio o sobě rád mluví v těch nejlepších barvách, ukazuje se, že ne všech "děvčatech" vzbuzoval tu pravou vášeň.

„Bylo to jak v tureckém harému, celý Berlusconiho palác byl obsazen d*vkami a všechny jsme mu byly k dispozici,“ tak popsala orgie v Berlusconiho paláci luxusní prostitutka Patrizia D'Addario. Ne všem dívenkám" ovšem italský Casanova imponoval.

Bylo mi z něj špatně

Italský premiér dlouho odmítal, že by si s desítkami mladičkých dívek, které ho navštěvovaly, užíval sexu. Jeho tvrzení začíná mít ale trhliny. Italská média zveřejnila nahrávku, v níž jedna z prostitutek popisuje divoké večírky svojí kamarádce.

"Ty si nedovedeš představit, co on s těmi děvčaty dělá," říká do telefonu dívka a kamarádku seznamuje s tím, že za jeden večer si může vydělat i 5000 eur (120 tisíc Kč). Ona sama prý s Berlusconim na rozdíl od další její kamarádky Aris nespala.

Příležitost měla. Berlusconi si ji vybral mezi dvaceti dívkami a vzal ji do ložnice. "Byla jsem psychicky na sex připravena, ale když jsem se na něho podívala, tak se mi udělalo špatně," uvedla prostitutka s tím, že raději požádala Berlusconiho, aby mohla odejít.

Dívky přišly o práci

Ani některá další děvčata na Berlusconiho večírky nevzpomínají v nejlepším. Barbora Fagioli (24), bývalá modelka Playboye, si v rozhovoru s britským deníkem The Telegraph stěžuje, že od provalení skandálu nedostala žádnou zakázku.

A podobným problémům čelí i další dívky z desítek slečen, které si Berlusconi tolik oblíbil.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hanzohatori ( 2. února 2011 10:56 )

by neměl nikdo brát vážně. Kromě toho, že za své "služby" dostaly zaplaceno by ještě chtěly odškodné za "morální" újmu. Celé je to nechutné a ty děvy se rády zviditelní kydáním špíny na svéhobývalého /možná/ zákazníka. A k tomu Topolánkovi: Co je komu po tom, jestli se v soukromí opaluje nahý nebo ne? Pohoršovat se nad tím mi připadá ubohé. Ještě víc ubohé je to, že nějaký šmírák leze do soukromí s fotoaparátem v ruce. Jak by se vám to líbilo milí spoluobčané, kdyby vás šmírovali třeba na chatě a pak vaše fotky prodávali do bulváru. Mně to přijde jako skutečný hnus!

siroky11 ( 1. února 2011 16:52 )

Zobrazit celou diskusi