Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odcházím a už se nevrátím, napsala rodičům školačka (15)

Eliška Páchová se pohřešuje od úterý odpoledne, kdy odešla ze školy a domů už se nevrátila
Eliška Páchová se pohřešuje od úterý odpoledne, kdy odešla ze školy a domů už se nevrátila  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, mivr - 
31. března 2011
17:08

Už tři dny policie zoufale pátrá po patnáctileté Elišce Poláchové z Bělé pod Bezdězem. V úterý napsala dopis a odešla z domova a od té doby ji její rodina neviděla.

Dívka odjela z domu v úterý ráno autobusem do Mnichova Hradiště, kde navštěvuje střední školu. Domů už se nevrátila. Doma zanechala dopis, ve kterém uvedla, že z domova odchází. Ve čtvrtek o tom informoval mluvčí mladoboleslavské policie David Schön.

Pohřešovaná Eliška Poláchová měří 165 centimetrů, je štíhlá, má delší zvlněné hnědé vlasy a modré oči. Při odchodu do školy na sobě měla modré rifle, modrou mikinu a tmavou vestu. Na zádech měla černý batoh. Veškeré informace o pohřešované dívce policie přijme na kterékoliv služebně nebo na lince tísňového volání 158.

Eliška Páchová se pohřešuje od úterý odpoledne, kdy odešla ze školy a domů už se nevrátila Eliška Páchová se pohřešuje od úterý odpoledne, kdy odešla ze školy a domů už se nevrátila | ČTK

petrify ( 31. března 2011 23:55 )

a Vy jste v 15ti věděl o životě všechno? někteří lidi neví, co sami se sebou v 50ti ;) nikdo neví, prčo to udělala, třeba měla důvod, třeba je to jen protest puberťáka ... takovýhle jednoduchý soudy svědčí o Vaší vlastní omezenosti... anebo jste prostě byl odmalinka jasnej Hujer ... Držím palce, snad to dobře dopadne ....

paja296 ( 31. března 2011 19:20 )

v patnacti letech je blbá dost na to aby si sama uvědomila následky svého jednání. nevím proč nás tím zase zatěžují,stejně se sama vrátí až jí dojdou peníze a její přítel ji dá kopačky.jedíný koho lituji jsou rodiče,jí mi líto vůbec není a nezajímá mě co dělá.

Zobrazit celou diskusi