Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Už nikdy nepohladí děti, lis jí rozdrtil ruce

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Jan Doležal, Kjos - 
9. března 2011
08:21

Takové neštěstí! Musí se postarat o dvě malé děti (2 roky a půl roku) a přišla o obě ruce! Ženě (25) z Bělé pod Bezdězem na Mladoboleslavsku rozdrtil v pondělí večer lis na plech obě horní končetiny. Lékaři jí je museli amputovat.

Nastoupila do práce teprve před týdnem po mateřské dovolené! Neštěstí se stalo při odpolední směně v podniku, kde se vyrábějí díly pro osobní automobily. „Seřizovač seřizoval stroj, na kterém se lisují plechy na tloušťku 2 milimetrů. Ona už si zřejmě myslela, že je s prací hotov, a strčila pod lis ruce. Ten se dal ale najednou do pohybu a naráz jí je obě rozdrtil,“ popsal Blesku tragédii jeden ze zaměstnanců, který si nepřál zveřejnit své jméno.

Záchranáři byli na místě za pár minut. „Kolegové ženu ošetřili a předali posádce vrtulníku, který ji transportoval do pražské vinohradské nemocnice,“ uvedla Tereza Janečková ze středočeské záchranky.

„Zranění byla tak vážná, že jí lékaři museli obě horní končetiny amputovat v předloktí,“ konstatovala mluvčí nemocnice Jana Jelínková s tím, že zdravotní stav ženy je stabilizovaný a neohrožuje její život.

Zaměstnanci firmy jsou v šoku. Žena totiž nastoupila do práce teprve 1. března po mateřské dovolené a doma má dvouletou dceru a půlročního syna. Případem se už zabývá policie.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jaja32 ( 27. května 2011 14:32 )

je mi jí také líto, ale vy tu všichni píšete, jako kdyby za to vše mohl seřizovač, ale nemyslíte, že může být vina i na straně "poškozené" maminky a vůbec neberete na vědomí, že seřizovač byl svědkem a může sto také špatně nést

jaja32 ( 27. května 2011 14:27 )

a co třeba když zaměstnankyni upozornil, že lis se seřizuje a zaměstnankyně jen neuposlechla........ . Je mi mladé maminky opravdu líto, ale .......to jak to opravdu bylo ví jen ona a možná i seřizovač.

jaja32 ( 27. května 2011 14:23 )

. ...myslím, že zaujaté to není....nemyslíte, že tu maminku také mohl někdo znát tochu blíže.....a také zná její zázemí......

1405 ( 10. března 2011 15:09 )

Nic nevipla vědomě byly na každý straně jedna a některá brzo pustila tlačítka lis se sek v náký pozici a do té pozice to ručně vrací seřizovač a že se to zastavilo v pozici dolu je jasné že jak to seř. na hl. panelu zmáčkne tím pádem dojede ciklus lisování což bylo směrem dolu.Tak už to tu prosím neřešte je to strašná věc co se stala.

1405 ( 10. března 2011 15:04 )

Nevíte nic a komentujete................Děláte jako by jste jí znal.Bože miluju chytráky který ví uplný H..... a kecaj.

Zobrazit celou diskusi