Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kulišárna Blesk.cz: V Motole není kulich jako kulich

Video se připravuje ...
Autor: Aleš Půček, jaj, Kjos - 
4. února 2011
11:14

VIDEO: Blesk.cz se rozhodl ověřit, jak je to v motolské nemocnici s těmi KULICHY. Šéf nemocnice Miloslav Ludvík totiž na sestříhaném videu, které se objevilo ve středu na internetu, své lékaře nabádal, aby se o KULICHY (prominentní pacienty) dobře starali. A jak se starali o KULICHY z Blesk.cz?

"To je ten systém kulichů, kdy vám někdo z mého sekretariátu volá a posílá vám ty lidi a vy jste schopni je velmi dobře odpravit a velmi dobře se k nim chováte," říkal na kontroverním sestříhaném videu šéf motolské nemocnice Miloslav Ludvík.

Přesto, že pan ředitel označil video za hrubě zmanipulované a sestříhané, vypravili jsme se pro jistotu na vlastní kůži zjistit, jak to s KULICHY je...

Redaktor Blesk.cz nasadil KULICH a vyrazil do Motola dožadovat se přednostního ošetření. A výsledek byl tristní... S KULICHEM na hlavě vás dřív opravdu neobslouží!

Porada v zákulisí

Vše přitom začalo tak slibně. Pan vrátný sice nevěděl, kde se oddělení pro KULICHY nachází, ale ochotně nasměroval redaktora k informacím. Bohužel pro KULICHY paní za okýnkem zřejmě na výjezdu, kde se šéf Ludvík tak rozpovídal, chyběla...

Ve chvíli, kdy ji redaktor oslovil s pochopitelným požadavkem na protekční ošetření, zmizela do zákulisí. "Říká, že jde od ředitele a chce ošetření pro kulichy," bavila se v zákulisí s narychlo svolanou skupinou přítomných sester.

Po pětiminutovém telefonování neznámo kam, se pak vrátila s tím, že se s redaktorem nebude vůbec bavit!

Doktoři neprojevili o KULICHA zvláštní zájem

Ani doktoři na chodbách a chirurgii příliš nepomohli. Na žádost o speciální ošetření pro KULICHY reagovali povětšinou nechápavým pohledem, případně požadavek rovnou rezolutně odmítli. Nepomohlo ani dovolávání se pana ředitele. "Mně je úplně jedno, co říká ředitel," odpálkovala KULICHA jedna z lékařek.

Možná proto, že na následující dotaz, zda byli na výjezdní poradě ve Špindlerově Mlýně, odpovídali všichni záporně. Nemohli si tak poslechnout, jak se má s KULICHY jednat. Nebo, že by si redaktor Blesk.cz nasadil na hlavu špatného KULICHA?


letajici_svec2 ( 4. února 2011 16:09 )

jak vzniklo to kryci jmeno KULICH, jednou jsem videl nekde Havla a ten mel na hlave kulicha

1940 ( 4. února 2011 13:51 )

Vždyť přece každá nemocnice má své kulichy už dávno. Od té doby, co jsme si všichni rovni !

arapa ( 4. února 2011 13:13 )

Velmi pěkné, dotažená koncovka od Blesku, jen mě troškíuběhá mráz po zádech hrůzou z toho, že se nikdo nezačal smát - žádná sestra, žádný doktor..

franta168 ( 4. února 2011 12:57 )

Někdo má a někdo nemá, tak do toho přestaňte šťourat! Tímto způsobem to funguje, funguje dobře a nevidím důvod, proč to měnit!

olesja ( 4. února 2011 12:17 )

To je pravda. Záleží na materiálu, barvě, stáří atd...

Zobrazit celou diskusi