Na silnici 21 u Velké Hleďsebe nedaleko Mariánských Lázní se ráno srazila čtyři nákladní auta, záchranáři ošetřili jedno lehčí zranění. Místo nehody bylo možné objet po objízdné trase, i tam se ale doprava zkomplikovala kvůli další nehodě dvou nákladních aut a silnému sněžení. Provoz na silnici 21 byl obnoven kolem 15:00.

Stejně jako v úterý způsobilo sněžení velké problémy i ve směru z Karlových Varů na Chomutov. Na silnici 13 u Damic se srazila dvě nákladní auta, v opačném směru silnici zablokovaly kamiony, které uvízly v kopci. Kvůli silnému sněžení zůstaly stát kamiony také na silnici 6 za Karlovými Vary směrem na Prahu, dvě nákladní auta se srazila u Bochova. I tyto trasy jsou po zásahu silničářů opět průjezdné.

Zvýšenou opatrnost by řidiči měli udržovat. Český hydrometeorologický ústav varuje před silným sněžením, větrem, náledím i závějemi na celém území Česka. Do Karlovarského kraje by měly v noci dorazit sněhové přeháňky, se sněžením na většině území kraje by měli řidiči počítat od čtvrtečního rána. Na horách bude sněžení vydatnější.