V pětičlenné dozorčí radě TSK byl mimo jiné bývalý náměstek primátora a nynější zastupitel Jiří Nouza (TOP 09) nebo bývalá pražská zastupitelka původně zvolená za ODS Gabriela Kloudová. Rovněž v ní figuroval bývalý zastupitel a náměstek primátora Rudolf Blažek (ODS). Ten byl náměstkem ve vedení města v éře primátora Pavla Béma (ODS), poté také krátce působil na ministerstvu obrany.

Radní, kteří jsou valnou hromadou společnosti, dnes zvolili do dozorčí rady TSK například místostarostu Prahy 7 a pražského zastupitele Ondřeje Mirovského (SZ) a pražskou zastupitelku za ANO Jarmilu Bendovou. Dalšími členy rady jsou nově místostarostka Prahy 14 Lucie Svobodová (ČSSD), pražský zastupitel Petr Novotný (ANO) a starostka Prahy 3 a pražská zastupitelka Ladislava Hujová (TOP 09).

Během transformace příspěvkové organizace na akciovou společnost měla příspěvková organizace zaniknout na konci roku. Odklad ale způsobilo zamýšlené a nakonec neuskutečněné převedení části Pražských služeb pod TSK. Kdy bude transformace dokončena, zatím není jasné.

Vedení města dnes také projednalo změny ve vedení dalších firem, v nichž má Praha podíl či je vlastní. Projednána byla výměna dozorčích rad městských firem Operátor Opencard, Pražská vodohospodářská společnost a Kolektory Praha. Radní také vzali na vědomí žádost ministerstva financí jako většinového vlastníka Kongresového centra Praha o svolání valné hromady, na které chce ministerstvo vyměnit své zástupce v dozorčí radě. Stejně tak město projednalo svolání valné hromady firem Úpravny vody Želivka a Zdroj pitné vody Káraný.

Nové vedení města složené z ANO, ČSSD a Trojkoalice (Strana zelených, KDU-ČSL a STAN) od listopadového nástupu do vedení města vyměnilo členy dozorčí rady v několika společnostech, které město vlastní nebo v nich má podíl. Naposledy vyměnilo členy dozorčí rady Obecního domu, změny se týkaly i Pražských služeb a dopravním podniku.