Hollywood Vampires vznikli před třemi lety a hrají rockovou hudbu ze 70. let. Slavný "Pirát z Karibiku" zahrál na kytaru, ale také spolu s Cooperem několik písní zpíval, mimo jiné Bowieho Heroes. Skupina dále hrála hity jako Ace of Spades (Motörhead), Break on Through (Doors), Sweet Emotions (Aerosmith) nebo The Jack (AC/DC).

Kapela spustila zhruba hodinový set krátce po 19:00, předcházela jí vystoupení španělských Lords of Black a zpěváka amerických Korn Jonathana Davise. Areál v Letňanech se otevřel po 16:00, u vstupu se tvořily fronty lidí kvůli vstupní kontrole a navlékání kontrolních pásek.

Hlavní hvězda Osbourne by měl vystoupit okolo 21:00. Turné Farewell World Tour označují pořadatelé jako poslední, ale pravděpodobně se protáhne až do roku 2020. Devětašedesátiletý Osbourne slaví na turné 50. výročí své umělecké dráhy jako sólový umělec i jako zpěvák skupiny Black Sabbath, která byla založena v roce 1968.

Pražský magistrát kvůli koncertu uzavřel až do půlnoci některé ulice v Praze 18 a 19. Zákaz vjezdu je do ulic Jilemnická, Hůlkova, Křivoklátská, Tupolevova, Toužimská, Semilská, Ivančická, Ašská, Kramolínská, NN303, Beladova, Dětenická, Vrchlabská, Slovačíkova, Krnská a Žacléřská. Dopravní podnik posílil metro na trase C a po skončení koncertu zvýší počet souprav i na ostatních linkách.