"Singl jsme napsaly spolu s Markou (Rybin), která vytvořila některé melodické linky a český text, aranže jsou samozřejmě dílem celé kapely," uvedla kytaristka Santa Morella.

Koncertní šňůra TeleporTour, na kterou vyrazila Gaia Mesiah 2. listopadu, zahrnula mimo jiné vystoupení v Kutné Hoře, Valašském Meziříčí, Jablonci nad Nisou či Brně. V původní sestavě jsou vedle zpěvačky Rybin a kytaristky Santy Morelly ještě bubenice Miša M a australský baskytarista Josh Stewart, který kvůli turné přiletěl ze Sydney. "Gaia Mesiah je zatím největší životní výzva: Z nuly rozjet kapelu, udržet směr, nevzdat to po rozpadu, odpustit si a vrátit se silnější a jednotnější než před tím," sdělila k návratu kapely bubenice Miša M.

Gaia Mesiah patřila do roku 2008 ke stálicím tuzemské rockové scény. Divoká zpěvačka Rybin a její kolegyně si svou energií pravidelně podmaňovaly davy fanoušků. V roce 2005 vydala pod hlavičkou Universal Music úspěšné album Ocean, v roce 2007 vyšlo temnější Alpha Female výrazně poznamenané rukopisem producenta Jaze Colemana. Rozloučením na delší dobu bylo živé album Thank You Dr. Beat z roku 2008. Po odchodu charismatické frontmanky Rybin a neúspěšném pokusu o obnovení skupiny ve spolupráci se zpěvákem Viktorem Dykem kapela pozastavila činnost. Loni na jaře ohlásila kapela návrat a vyprodala dva koncerty v pražské Akropoli. Více informací na www.gaiamesiah.com.