V davu proudícím od stanice metra se vedle češtiny ozývala němčina a angličtina. Mezi příchozími převládaly dívky a ženy.

V místě koncertu, na který mají podle pořadatelů dorazit desítky tisíc lidí, jsou velmi omezené možnosti parkování. Vystoupení provázejí rozsáhlá bezpečnostní a dopravní opatření. Mezi přítomnými se pohybují i policisté se samopaly. Dopravní policie do prostoru poblíž areálu pouští pouze autobusy městské hromadné dopravy a rezidenční vozidla. K přepravě na akci pořadatelé doporučovali využít linku metra C ze stanice Letňany, jejíž provoz byl posílen. Policie již v pátek vyzvala návštěvníky, aby vyrazili na koncert s dostatečným časovým předstihem a předešli tak čekání v dlouhých frontách, které se dají u vstupu na koncertní plochu očekávat. "Zatím jsme nezaznamenali žádné problémy," řekl ČTK mluvčí policie Tomáš Hulan.

Dosud nejvíce lidí na koncert do Letňan dorazilo loni na AC/DC, jejichž show sledovalo 60.000 fanoušků. Výraznější komplikace tehdy nastaly v metru, které nestačilo pojmout davy odcházejících lidí.

Vystoupení Williamse se v Praze uskuteční v rámci turné k jeho albu The Heavy Entertainment Show, které vyšlo počátkem listopadu loňského roku. Třiačtyřicetiletý Williams, který se celebritou stal už na začátku 90. let jako člen chlapecké kapely Take That, se do metropole vrátí po roce. Loni v Praze vystoupil se soukromou show na svatbě dcery ruského oligarchy Rašida Sardarova. Pro veřejnost britský hudebník v Česku naposledy vystoupil před třemi lety. Ve vyprodané pražské O2 areně mu aplaudovalo podle pořadatelů 16.000 diváků.