Druhý koncert se na stejném místě koná v pondělí. V roli předkapely opět vystoupí Kurtizány z 25. avenue. Po událostech v Manchesteru, kde v pondělí po teroristickém útok po vystoupení zpěvačky Ariany Grandeové zemřelo 22 lidí, koncerty provázejí zvýšená bezpečnostní opatření.

Kapela v čele s hlavním autorem textů, zpěvákem Tillem Lindemannem, synem básníka a spisovatele Wernera Lindemanna, podle očekávání bavila nejen hlasitou hudbou, ale také pyrotechnickými a světelnými efekty. Ty vyzněly především ve druhé polovině koncertu, když se setmělo.

Obecenstvo se hlasitě domáhalo příchodu svých oblíbenců už dlouhé minuty před začátkem show. Když za zvuků sirény spadla černá opona a k nebi vyletěly červené rachejtle, vypuklo nadšení. Skupina ho ještě podpořila první písní, hitem Ramm 4, jehož refrén Ja! Nein! - Rammstein si s chutí zakřičela velká část přítomných.

Zpěvák Lindemann, který během energického vystoupení několikrát vyměnil kostým, je známý jako autor kontroverzních textů. V Praze například zazněla skladba Hallelujah pojednávající o zneužívání a incestu nebo Ich tu dir weh, jejímž tématem je sadomasochismus. Velký aplaus vyvolala píseň Feuer frei! z filmu xXx. Videoklip k ní se skládá se záběrů z živého vystoupení skupiny a prostřihů z filmu a byl natočen v lednu 2002 v Praze.

Na závěr koncertu Rammstein zahráli převzatou píseň Stripped z repertoáru Depeche Mode, ovšem v drsnější verzi podpořené ohňovou show, než v jaké ji předvedla na stejném místě ve středu populární britská skupina. Mezi přídavky se bouřící posluchači dočkali hitu Amerika kritizujícího přílišný vliv americké kultury, který podpořilo vystřelení konfet v barvách vlajky USA. Na závěr zazněl starý singl Engel z alba Sehnsucht z roku 1997.

Rammstein založili v roce 1994 hudebníci pocházející z východní části Německa. Název kapely připomíná město Ramstein, kde se koncem 80. let během letecké přehlídky stala nehoda, při níž zahynuly desítky lidí.