"Justice, několikrát nominovaní na ceny Grammy, přijedou se svojí působivou světelnou show a neuvěřitelnou taneční energií do České republiky vůbec poprvé," řekl Sedlák. Dvojice už svojí debutovou deskou Cross způsobila naprostou senzaci napříč hudebním světem a stala se stadionovou hvězdou. Díky ní si Justice vysloužili první nominace na MTV Video Music Awards, dvě nominace na Grammy a vyjeli na turné po největších světových festivalech.

Na první desce spojili zdánlivě neslučitelné - techno, pop, R&B, electro, funk a metal. S druhým albem Audio, Video, Disco v roce 2011 Justice zahrnuli publikum zvukem prodchnutým rockem 70. let a vzdali hold legendám jako Queen, Yes nebo třeba Prince. "Po pěti letech se Justice loni vrátili se vší slávou se třetí studiovou deskou, kterou v předním hudebním magazínu NME označili za téměř dokonalou taneční nahrávku," dodal Sedlák.

Mezi další už zveřejněné hvězdy patří i Jamiroquai, Imagine Dragons, Norah Jonesová, alt-J, Birdy, Midnight Oil, Moderat nebo LP. "Letos se nám podařilo i díky posunu termínu sestavit neuvěřitelně silný a nabitý hudební program, který v historii festivalu, a troufám si říci i obecně tuzemských akcí, nemá obdoby," řekla ředitelka festivalu Zlata Holušová.