Přípravy na jarní Hearts Tour 2017, které startuje 3. března v Karlových Varech, dokončuje zpěvačka Lenny. Jeho hostem bude mladý písničkář Jakub Ondra a v Brně se 8. března představí jako speciální host Paulie Garand, se kterým Lenny nazpívala duet Hladina. "Každý nový rok pro mě vždy připraví spoustu odboček a nečekaných příležitostí, a tak než mě to zase někam odvane, chtěla bych splnit to, na co se těším už od podzimu loňského roku," uvedla Lenny, která nedávno uspěla na italském hudebním trhu. Její singl Hell.o patřil k nejhranějším skladbám v tamních rádiích a Lenny se objevila i v jedné z nejoblíbenějších italských talk show Che Tempo Che Fa.

Skupina Portless tvořená bývalými členy Support Lesbiens v čele se zpěvákem Kryštofem Michalem zahájí Check My Sound Tour 2017 9. března v Praze a skončí 21. dubna v Novém Jičíně. Vystoupí společně s novozélandským zpěvákem Grahamem Candym, který se stal jedním z objevů loňského ročníku festivalu Sázavafest ve Světlé nad Sázavou. Candy společně s projektem Alle Farben složili hit She Moves (Far Away), který je proslavil jak v Německu, tak i v dalších zemích západní Evropy. Umělec úzce spolupracující s formací Parov Stelar před časem bodoval i s vlastní tvorbou s EP Holding Up Balloons.

Popový zpěvák Sebastian, jehož singl Toulavá má nyní na YouTube téměř 20 milionů zhlédnutí, se vydává na své první samostatné turné s názvem Hvězdy Tour 2017. Zahraje v devíti městech po celé České republice. Koncertní šňůru, která začne 16. března v Brně, zpestří svým vystoupením vítězka třetí Česko Slovenské SuperStar Sabina Křováková s kapelou.

K letošní oslavě 20 let na hudební scéně a nové desce si zpěvák Michal Hrůza se svojí Kapelou Hrůzy nadělí koncertní turné po českých a moravských zámcích. Odstartuje 20. května na zámku Sychrov, 27. května se představí fanouškům na západočeském zámku Zbiroh, 3. června na zámku Valtice a 17. června na zámku Telč. Večerní vystoupení doplní odpolední program pro celé rodiny. Během koncertu zazní hity jako Zakázané uvolnění, Bílá velryba, 1+1, Duše do vesmíru, Budu ti vyprávět, Zejtra mám, Pro Emu, Píseň Kovbojská nebo Napořád. Chybět nebudou ani skladby z chystaného nového alba. Večerní program bude vedle hlavního dvouhodinového koncertu Kapely Hrůzy patřit také divadelnímu představení herce Tomáše Měcháčka.