Mezi dalšími hvězdami se v dalších dnech představí americká multižánrová zpěvačka a producentka Janice Harrington nebo kanadská zpěvačka Lynn McDonaldová s triem. V rámci festivalu dále vystoupí zástupci italského blues The Gamblers v čele s kytaristou Rayem Sconou. Irské spojení klasické hudby a jazzu nabídne formace Stephena Keogha. Jedním z nejočekávanějších momentů bude koncert držitelky ceny Best jazz vocalist Melanie Scholtzové z Jižní Afriky, jejíž mezinárodní band povede newyorský klávesový virtuóz Brian Charette.

Českou jazzovou scénu zastoupí Robert Balzar Trio s projektem s názvem Vuja Dé. Dále se představí nový projekt Barbora Swinx Boys, posluchači se mohou těšit i na netradiční spojení herečky Bereniky Kohoutové a pianisty Emila Viklického, hvězdně obsazené trio Josefa Vejvody či renomovanou formaci J.J.Jazzmen. Své nedávné čtyřicáté výročí vzniku znovu připomene Prague Big Band v čele s dirigentem a skladatelem Milanem Svobodou, zážitek slibuje i improvizace Jiřího Stivína.

Finále festivalu zajistí nastupující hvězda současné americké jazzové scény, držitel ceny Grammy, saxofonista Wayne Escoffery v doprovodu visegrádského kvartetu trumpetisty Lukáše Oravce.